Ať se to někomu líbí, nebo ne, vlastnit v dnešní uspěchané době osobní vozidlo je prostě nutnost. Už žádná otázka přepychu či mamonu, ale běžná životní i společenská nutnost. Není tedy divu, že v současnosti máme v rodině i dvě, někde dokonce tři auta.

To je samozřejmě náročné na zajištění místa pro parkování, na financování a údržbu. A co si budeme povídat, ze současných potřeb lidstva profitují nejen automobilky, ale rovněž autoservisy, prodejny náhradních dílů, autobazary - prostě všechny služby související s motorismem. Mnohdy je každá rada drahá, neboť když se naše autíčko pokazí, většinou nám pomohou jen odborníci. Zatímco ještě před pár desetiletími stačily na běžnou údržbu vozidla kleště, kladivo či šroubovák, za současného technického stavu už to nezkoušejte ani náhodou! Dnešní tematická dvoustrana PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku je zaměřena právě na to, abychom se vám pokusili poradit či nabídnout nejlepší služby pro motoristy.

Tematickou stranu PROSTĚJOVSKO & AUTO MOTO najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vyšel v pondělí 9. října