Mít sexy mozek prostě nestačí! Naplno se o tom přesvědčil Jiří Paroubek. Bývalý premiér svého času chytil druhou mízu a oženil se s o 21 let mladší blonďatou překladatelkou Petrou. Manželství se po deseti letech rozpadlo, už čtyři roky trvají nechutné rozvodové tahanice.

Do nich koncem června se svojí žalobou vstoupil i Petr Michek (47).  Ten je v regionu známý jako majitel Čertových rybníků u Čunína a někdejší kandidát na senátorské křeslo za Prostějovsko. Po Paroubkových soudně požaduje 3,5 milionu korun, které jim měl půjčit na směnku. Sám Jiří Paroubek tvrdí, že z trezoru, kam měl přístup pouze on a jeho bývalá manželka, zmizelo celkem 5 milionů korun.  

Brněnský právník Petr Michek se v médiích poprvé objevil coby klíčový svědek v kauze proti policejním vyděračům z tzv. Toflova gangu, později jako politický spojenec Jiřího Paroubka po jeho odchodu z ČSSD. Nejvýrazněji se do povědomí veřejnosti zapsal jako kandidát do Senátu za Prostějovsko. Ačkoliv nebyl zvolen, v regionu zapustil kořeny a naplno se pustil do zvelebování Čertových rybníků u Čunína a jejich okolí. Dle vlastních slov zde našel druhý domov.