LIProstějovští zastupitelé a zastupitelky mají pro letošní rok „vyděláno“ a k žádnému dalšímu zasedání už v roce 2021 nedojde. Stejně tak je na tom rada. Zatímco konšelé se u jednacího stolu sejdou 11. ledna příštího roku, nejvyšší orgán města dokonce až koncem února. Pro rok 2022 je naplánováno tradičně šest zasedání Zastupitelstva statutárního města Prostějova, to první se uskuteční konkrétně 22. února, poslední pak 13. prosince 2022.

Dnes se PROSTĚJOVSKÝ Večerník vrací ještě jednou k poslední schůzi zastupitelstva, která proběhla v úterý 7. prosince v hlavním sále Společenského domu. Hlavně se věnujeme dvěma tématům, která dala komunálním politikům nejvíce zabrat a nad kterými strávili v diskusích nejvíce času. Jde o pozemky za nemocnicí, které město získá bezúplatným převodem, a také o představení regulačního plánu a budoucí podoby jižní části centra Prostějova.

 

Podrobné zpravodajství z jednání zastupitelstva najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 20. prosince