Dosud nejvyšší divácká návštěvnost v probíhající sezóně zavítala ve čtvrtek 28. října večer na utkání prostějovských volejbalistek. Den vzniku samostatného československého státu byl v hale Národního sportovního centra Prostějov vyhrazen extraligovému derby místních žen s nedalekou Olomoucí, jež příznivce evidentně táhlo.

 

Stačilo se podívat do hlediště, kde byla téměř zaplněna maximální kapacita početně skromnějších sedaček. Na vstupném se vybrala skoro dvojnásobná finanční částka v porovnání s předchozími zápasy aktuálního ročníku. A velmi důstojné, místy i dost bouřlivé atmosféře znovu vévodil přínos neúnavně povzbuzujícího tatínka smečařky VK Karolíny Fričové, který tentokrát dorazil i s dalšími členy rodiny.

„Fandům moc děkujeme za podporu, hrálo se ve výborné kulise. Jen škoda, že se lidi nedočkali odměny v podobě našeho vítězství. Kdybychom dotáhli do úspěšného konce slibně rozjetý třetí set, měli bychom jistý zisk minimálně jednoho bodu a reálně mohli bojovat o výhru. Takhle už jsme v oslabené sestavě víc nezvládli,“ litoval kouč A-týmu Prostějova Miroslav Čada.