Podzimní boje toho nabídly opravdu hodně a do letošních bojů v rámci mládežnických kategorií celků z prostějovského regionu přibylo, což je jednoznačně pozitivní zpráva. V rámci krajských soutěží se některým celkům dařilo více, jiným méně, ale zcela zásadní je, že pravidelně hrály. Někde budou po jarní části možná i myšlenky na postup, jinde se bude řešit co dál, ale v dalším roce zase budou nastupovat jiné ročníky, takže tabulky se mohou razantně měnit. Velmi zajímavou podívanou ve druhé polovině sezóny slibují i obě krajské soutěže, kde je to nyní více než vyrovnané především u mladších žáků.

Relax centrum gól krajský přebor dorost

V nejvyšší krajské dorostenecké soutěži najdeme stejně jako v minulém roce čtyři celky ze zdejšího území. Jedinou změnou je zde klub Olšan/Těšetic, který vystřídal sdružený klub Brodku u Prostějova s Otaslavicemi. V letošním roce si zatím nejlépe vedou hráči Konice. Jako jediní se zatím drží v horní polovině tabulky a ze šestého místa na celky nad sebou už mají čtyřbodový odstup. O čtyři body méně posbírali dorostenci Čechovic, které vede od nového ročníku zkušený lodivod Karel Trnečka. Nepříliš pozitivní výsledky zatím najdeme u dalších dvou celků. Olšanům se v premiéře v nejvyšší soutěži zatím příliš nedaří, získaly jen šest bodů. Nejvíce je jednoznačně trápí produktivita, protože devět branek ze třinácti utkání je jasně nejhorší. Jen o tři branky více vstřelili hráči Mostkovic s Kostelcem a mají ještě o bod méně než jejich regionální soupeř. Zatím to tak stačí jen na předposlední místo. Oba celky budou chtít na jaře své postavení zlepšit.

Krajská soutěž dorostu skupina „A“

V nižší krajské soutěži, která je rozdělena na dvě skupiny, najdeme hned půltucet regionálních celků. Z toho pětici v „A“ skupině. Zde jasně kralují dva celky, které na podzim ztratily jen ve vzájemném souboji. Na penalty byl lepší sloučený klub Brodku u Prostějova a Otaslavic a s bilancí dvanácti zápasů a dvanácti výher může slavit titul půlmistra. Největším a zřejmě jediným soupeřem pro jarní část je Horka nad Moravou, která ztrácí jen bod. Přesně v polovině tabulky najdeme druhého regionálního zástupce z Plumlova, kdy klub slavil v sedmi duelech. S devatenácti body má náskok před horší polovinou. Dvanáct bodů posbíral nováček krajských soutěží, tedy sloučený celek Vrahovic s Bedihoští. Na spodu tabulky pak najdeme další dva regionální celky. Třetí od konce se sedmi body skončilo sdružené družstvo Pivína a Určic a předposledním týmem je Brodek u Konice, který spolupracuje s Horním Štěpánovem.

Krajská soutěž dorostu skupina „B“

V rámci druhé skupiny reprezentuje Prostějovsko jediný celek, kterým je sdružený klub Nezamyslic a Němčic nad Hanou. Zde se hráčům zatím daří a po podzimních jedenácti kolech jim náleží pátá příčka. Jen bod je dělí od třetí rezervy Hranic a na další celky pod sebou mají pětibodový polštář.

Krajský přebor starších a mladších žáků

Před letošním ročníkem doznal krajský přebor žáků výrazných změn. Letos se nehraje tradičně každý s každým, jako bylo zvykem, ale na podzim se hrálo ve dvou osmičlenných skupinách, z nichž se budou v jarní části potkávat silnější celky a ty slabší mezi sebou. V „A“ se v rámci mladších i starších žáků představil pouze sloučený celek Jesence-Dzbelu s Přemyslovicemi. Ve starších žácích navázal na loňský úspěch v okresním přeboru a udržel postavení v lepší čtyřce. V mladších se také neztratil, ale stačilo to „až“ na šestou příčku.

V „B“ skupině je účast hned trojnásobná. V mladších žácích se nejlépe dařilo Nezamyslicím s Němčicemi, které svou skupinu ovládly a ztratily pouze sedm bodů. Olšanům lepší polovina utekla o pouhé dva body a nejméně se dařilo Čechovicím, které získaly jen jedinou výhru a se třemi body skončily na poslední příčce tabulky.

U starších žáků byla ale situace poměrně odlišná. Zde se naopak jediným klubem, který skončil v horní čtyřce, staly Čechovice, které udržely postavení o jediný bod. Tabulku naopak uzavřely další dva regionální celky. Na předposlední příčce skončily Olšany a tabulku jen se třemi body uzavřely Nezamyslice s Němčicemi.

Krajská soutěž starší žáci

Nová soutěž v letošním ročníku, která je určena pro starší žáky, má sedm účastníků a trojici najdeme z regionu. Zde najdeme dva jasné krále tabulky z Horky nad Moravou a Slatinic, které mají před dalšími celky velký náskok. Nejlepším v rámci Prostějovska je po podzimu sloučený celek Brodku u Prostějova s Otaslavicemi, který skončil na třetí příčce díky lepšímu skóre. Hned v závěsu a o pouhé dva body za ním jsou ale další dva zástupci. Sloučený celek Smržic s Kostelcem i Konice s Jaroměřicemi se o primát nejlepšího regionální klubu budou chtít porvat.

Krajská soutěž mladší žáci

U mladších žáků najdeme v rámci stejné soutěže dvojí zastoupení z regionu. Daleko lépe je na tom celek Konice, kterému se daří pravidelně bodovat. Zatím to stačilo na šestou příčku, která ale může být během jarní části vylepšena, protože ztráta na bronzové umístění je jen dvoubodová. Druhým účastníkem je pak rezerva mladších žáků Prostějova, která bojuje, ale zatím to na konkurenci nestačí, nachází se se třemi body na posledním místě podzimní tabulky.

Přebor OFS starší žáci

Podzimní část za sebou mají i mladé naděje v rámci regionápních soutěží. V okresním přeboru starších žáků je zatím nejúspěšnějším celkem sdružený klub Horního Štěpánova a Brodku u Konice, který ztratil pouze jediný duel. Na druhé příčce se usídlila Haná Prostějov a jen o bod dál najdeme Vrahovice. Špatně si nevede ani nováček v okrese Prostějov Sokol Vavřinec, který je zatím na čtvrté příčce. Horní polovinu tabulky uzavírají Určice. Ve druhé polovině pak najdeme Vícov, který drží drobný náskok před Bedihoští. Mezi třetím a sedmým je vždy dvoubodový odstup. Na konkurenci o něco více ztrácí v Kralicích, Protivanově a Držovicích, kterým se nepodařilo získat jediný bod.

Přebor OFS mladší žáci

V soutěži mladších žáků v letošním roce najdeme hned třináct celků a zde se oproti loňsku počet ještě navýšil. V nejvyšších patrech tabulky figuruje půltucet družstev, které ještě mohou pomýšlet na vítězství v soutěži. Vedoucí příčku po podzimní části dokázalo získat sdružené mužstvo Smržic a Kostelce, které vede o jediný bodík před Určicemi. Další tři pak ztrácí hned dvojice celků z Vícova a Kralic na Hané. Jen o další bod jsou v závěsu Otaslavice a o další bodík Vícov. Skupina tak jasně ukazuje vyrovnanost mezi těmi nejlepšími. Ve středu se drží Haná Prostějov, která je osamocená. Spodek tabulky pak ukazuje, že body celkům pravidelně brala první šestka. Osmý Brodek u Konice je ještě odskočený. Bedihošť s číslem devět má ještě také dvojciferný počet bodů a Němčice nad Hanou, Mostkovice, Pivín, Čechovice „B“, tedy poslední čtyři kluby, tabulku uzavírají.

 

PŘEBOR OFS STARŠÍ ŽÁCI

PODZIMNÍ TABULKA ročníku 2022/2023

                                            Z             V            R+          R-           P            skóre     B

   1. Sokol Horní Štěpánov/Jiskra Brodek u Konice             9             8             0             0             1               29:19     24

  2. Haná Prostějov          9             6             1             1             1             39:17     21

  3. Sokol Vrahovice        9             6             1             0             2             54:15     20

  4. Sokol Vavřinec           9             5             1             1             2             45:12     18

  5. Sokol Určice                              9             5             0             1             3             29:10     16         

  6. Sokol Vícov                 9             4             1             0             4             32:32     14         

  7. Sokol Bedihošť           9             4             0             0             5             21:29     12

  8. FC Kralice na Hané   9             2             0             1             6             28:44     7

  9. SK Protivanov            9             1             0             0             8             15:47     3

10. Sokol Držovice           9             0             0             0             9             5:72       0

DOMA

  1. Vrahovice     4             4             0             0             33:5       12

  2. H. Štěpánov/Brodek u K.       5             4             0             1             11:13     12         

  3. Haná Prostějov          4             3             0             1             22:6       10

  4. Určice           5             3             0             2             13:6       10

  5. Vavřinec       5             3             0             2             22:7       9

  6. Bedihošť       4             2             0             2             10:19     6

  7. Protivanov   5             1             0             4             12:24     3

  8. Vícov             5             1             0             4             7:24       3            

  9. Kralice           4             0             0             4             9:22       0

10. Držovice       4             0             0             4             4:28       0

VENKU

  1. H. Štěpánov/Brodek u K.       4             4             0             0             18:6       12

  2. Vícov             4             4             0             0             25:8       11

  3. Haná Prostějov          5             4             0             1             17:11     11         

  4. Vavřinec       4             3             0             1             23:5       9

  5. Vrahovice     5             3             0             2             21:10     8

  6. Kralice          5             2             0             3             19:22     7

 7. Určice            4             2             0             2             16:4       6            

  8. Bedihošť       5             2             0             3             11:10     6

  9. Protivanov   4             0             0             4             3:23       0

10. Držovice       5             0             0             5             1:44       0

PŘEBOR OFS MLADŠÍ ŽÁCI

PODZIMNÍ TABULKA ročníku 2022/2023

                                            Z             V            R+          R-           P            skóre     B

  1. TJ Smržice/FC Kostelec na Hané         12          9             2             0             1             51:16     31

  2. Sokol Určice                              12          10          0             0             2             84:28     30

  3. FC Hvozd                     12          9             0             0             3             64:23     27

  4. FC Kralice na Hané   12          9             0             0             3             55:33     27

  5. Sokol Otaslavice        12          8             1             0             3             69:27     26

  6. Sokol Vícov                 12          7             1             2             2             42:26     25

  7. Haná Prostějov          12          6             1             1             4             36:17     21

  8. Jiskra Brodek u Konice/Sokol Horní Štěpánov              12          4             1             0             7               29:44     14

  9. Sokol Bedihošť           12          3             0             1             8             33:43     10         

10. FK Němčice nad Hanou         12          1             1             2             8             18:60     7

11. Sokol Mostkovice     12          2             0             0             10          12:55     6

12.Sokol v Pivíně              12          1             1             1             9             18:69     6            

13. Sokol Čechovice „B“ 12          0             1             2             9             14:84     4

DOMA

  1. Vícov             7             5             0             2             26:13     15

  2. Otaslavice    8             5             0             3             49:22     14         

  3. Smržice/Kostelec      5             4             0             0             19:6       14

  4. Hvozd            6             4             0             2             34:9       12

  5. Kralice           5             4             0             1             24:7       12         

  6. Určice           6             4             0             2             37:21     12

  7. Brodek u K./H. Štěpánov       5             4             0             1             16:8       11

  8. Haná Prostějov          6             3             0             3             10:10     8

  9. Bedihošť       8             2             0             6             25:30     6

10. Mostkovice 7             1             0             6             9:39       3

11. Němčice       7             1             0             6             9:44       3

12. Pivín              6             0             0             6             7:37       1

13. Čechovice "B"            2             0             0             2             1:13       0

VENKU

1. Určice             6             6             0             0             47:7       18

2. Smržice/Kostelec         7             6             0             1             32:10     17

3. Hvozd              6             5             0             1             30:14     15

4. Kralice             7             5             0             2             31:26     15

5. Haná Prostějov            6             4             0             2             26:7       13         

6. Otaslavice      4             4             0             0             20:5       12

7. Vícov                5             3             0             2             16:13     10         

8. Pivín                 6             2             0             4             11:32     5

9. Bedihošť         4             1             0             3             8:13       4

10. Němčice       5             1             0             4             9:16       4

11. Čechovice „B“           10          1             0             9             13:71     4

12. Mostkovice 5             1             0             4             3:16       3

13. Brodek u K./H. Štěpánov       7             1             0             6             13:36     3

Poznámka: v tabulkách DOMA a VENKU u okresních soutěží je uveden celkový počet výher i porážek včetně penaltových rozstřelů, v nichž se body mezi týmy dělí.

 

RELAX CENTRUM GÓL KRAJSKÝ PŘEBOR DOROST

PODZIMNÍ TABULKA ročníku 2022/2023

                                            Z             V            R+          R-           P            skóre     B

  1. FK Kozlovice               13          13          0             0             0             64:11     39

  2. Slovan Černovír         13          10          1             0             2             50:16     32

  3. FK Nové Sady             13          9             0             3             1             54:17     30

  4. FK Jeseník                   13          8             2             0             3             62:21     28

  5. FK Šternberk               13          8             1             0             4             47:22     26

  6. Sokol Konice             13          7             0             1             5             35:31     22

  7. Sokol Dub nad Moravou        13          6             1             2             4             27:32     22

  8. Sokol Čechovice       13          5             0             3             5             29:33     18

  9. Sulko Zábřeh na Moravě       13          4             3             0             6             23:36     18

10. SK Haňovice               13          4             1             0             8             30:43     14

11. FK Slavonín                 13          3             0             0             10          16:39     9

12. Sokol Olšany/Sokol Těšetice              13          2             0             0             11          9:51       6

13. Sokol Mostkovice/FC Kostelec na Hané        13          1             1             0             11          12:46               5

14. Sokol Olomouc-Chomoutov 13          1             0             11          11          17:77     4

DOMA

  1. Kozlovice      7             7             0             0             27:5       21

  2. Konice          6             6             0             0             25:7       18

  3. Jeseník          6             6             0             0             42:6       17

  4. Šternberk     7             6             0             1             26:10     17

  5. Nové Sady    6             5             0             1             27:6       16

  6. Černovír       7             5             0             2             23:13     14

  7. Haňovice      8             4             0             4             24:21     11

  8. Zábřeh          7             4             0             3             15:21     10

  9. Dub n/M       6             3             0             3             12:19     10

10. Slavonín       7             3             0             4             14:20     9

11. Čechovice   4             2             0             2             9:10       7

12. Olšany/Těšetice       7             1             0             6             3:18       3

13. Chomoutov 7             0             0             7             5:37       1

14. Mostkovice/Kostelec            6             0             0             6             6:24       0

VENKU

  1. Kozlovice      6             6             0             0             37:6       18         

  2. Černovír       6             6             0             0             27:3       18         

  3. Nové Sady    7             4             0             3             27:11     14

  4. Dub n/M       7             4             0             3             15:13     12

  5. Jeseník          7             4             0             3             20:15     11

  6. Čechovice    9             3             0             6             20:23     11

  7. Šternberk     6             3             0             3             21:12     9

  8. Zábřeh          6             3             0             3             8:15       8

  9. Mostkovice/Kostelec             7             2             0             5             6:22       5

10. Konice          7             1             0             6             10:24     4

11. Haňovice      5             1             0             4             6:22       3

12. Olšany/Těšetice       6             1             0             5             6:33       3

13. Chomoutov 6             1             0             5             12:40     3

14. Slavonín       6             0             0             6             2:19       0

KRAJSKÁ SOUTĚŽ DOROST SKUPINA „A“

PODZIMNÍ TABULKA ročníku 2022/2023

                                            Z             V            R+          R-           P            skóre     B

1. Sokol Brodek u Pv/Sokol Otaslavice  12          11          1             0             0             75:11     35

2. FK Horka nad Moravou            12          11          0             1             0             79:8       34

3. Sokol Velký Týnec/SK Grygov 12          6             3             1             2             31:22     25

4. SK Chválkovice                           12          7             0             3             2             31:15     24

5. Tatran Litovel                             12          7             0             1             4             36:25     22

6. FC Dolany                                    12          5             2             2             3             26:22     21         

7. Sokol Plumlov                            12          5             2             0             5             23:32     19

8. Sigma Lutín/FC Hněvotín         12          3             3             0             6             16:40     15

9. Sokol Vrahovice/Sokol Bedihošť         12          3             1             1             7             22:39     12

10. Sokol Velké Losiny                  12          3             0             1             8             17:38     10         

11. Sokol v Pivíně/Sokol Určice 12          2             0             1             9             12:32     7

12. Jiskra Brodek u Konice/Sokol Horní Štěpánov12      2             0             10          20:73     6

13. SK Slatinice                                12          1             0             1             10          14:45     4

DOMA

1. Brodek u Pv/Otaslavice          7             7             0             0             50:5       20

2. Horka n/M     6             6             0             0             49:2       18

3. Litovel             6             5             0             1             24:10     15

4. Chválkovice   7             4             0             3             21:13     13

5. V. Týnec/Grygov          7             5             0             2             11:18     12

6. Plumlov          4             4             0             0             5:1         10

7. Dolany            6             3             0             3             10:9       10

8. Vrahovice/Bedihošť  6             3             0             3             16:19     10

9. Lutín/Hněvotín             6             4             0             2             9:15       10

10. Pivín/Určice              7             1             0             6             8:21       4

11. Slatinice       5             1             0             4             8:17       3

12. Velké Losiny               5             1             0             4             4:16       3            

13. Brodek u K./H. Štěpánov     6             1             0             5             10:31     3

VENKU

1. Horka n/M     6             5             0             1             30:6       16

2. Brodek u PV/Otaslavice           5             5             0             0             25:6       15

3. V. Týnec/Grygov          5             4             0             1             20:4       13         

4. Chválkovice   5             3             0             2             10:2       11

5. Dolany            6             4             0             2             16:13     11

6. Plumlov           8             3             0             5             18:31     9

7. Litovel             6             2             0             4             12:15     7

8. Velké Losiny  7             2             0             5             13:22     7

9. Lutín/Hněvotín             6             2             0             4             7:25       5

10. Pivín/Určice 5             1             0             4             4:11       3

11. Brodek u K./H. Štěpánov       6             1             0             5             10:42     3

12. Vrahovice/Bedihošť 6             1             0             5             6:20       2

13. Slatinice       7             0             0             7             6:28       1

 

KRAJSKÁ SOUTĚŽ DOROST SKUPINA „B“

PODZIMNÍ TABULKA ročníku 2022/2023

                                            Z             V            R+          R-           P            skóre     B

1. FK Chropyně                 11          9             2             0             0             34:9       31

2. SK Radslavice/Sokol Pavlovice u Přerova          11          9             0             2             0             68:5               29

3. SK Hranice „B"             11          7             1             1             2             53:13     24         

4. FK Troubky                    11          6             2             2             1             28:10     24

5. Haná Nezamyslice/FK Němčice nad Hanou    11          7             1             0             3             44:17               23

6. Tatran Všechovice      11          5             1             1             4             38:16     18

7. Union Lověšice            11          4             0             1             6             40:32     13

8. FC Želatovice/KMK Přerov       11          3             1             1             6             25:35     12

9. Spartak Lipník nad Bečvou      11          4             0             0             7             18:53     12         

10. FC Beňov                     11          2             1             0             8             20:48     8

11. Sokol Bělotín             11          1             0             1             9             11:74     4

12. Sokol Čekyně             11          0             0             0             11          1:68       0

DOMA

1. Radslavice/Pavlovice  6             5             0             1             44:2       16

2. Chropyně        6             6             0             0             12:5       16

3. Troubky          6             5             0             1             22:7       14

4. Hranice "B"    5             4             0             1             28:4       11

5. Nezamyslice/Němčice             5             4             0             1             26:9       11

6. Želatovice/Přerov       6             4             0             2             19:14     11

7. Lověšice         5             2             0             3             19:11     6

8. Všechovice     6             2             0             4             17:15     6

9. Lipník n/B       5             2             0             3             8:19       6

10. Beňov           6             0             0             6             8:31       0

11. Bělotín          5             0             0             5             4:27       0

12. Čekyně         5             0             0             5             1:28       0

VENKU

1. Chropyně        5             5             0             0             22:4       15

2. Radslavice/Pavlovice  5             4             0             1             24:3       13

3. Hranice "B"    6             4             0             2             25:9       13

4. Všechovice     5             4             0             1             21:1       12

5. Nezamyslice/Němčice             6             4             0             2             18:8       12

6. Troubky          5             3             0             2             6:3         10

7. Beňov              5             3             0             2             12:17     8

8. Lověšice         6             2             0             4             21:21     7

9. Lipník n/B       6             2             0             4             10:34     6

10. Bělotín          6             1             0             5             7:47       4

11. Želatovice/Přerov     5             0             0             5             6:21       1

12. Čekyně         6             0             0             6             0:40       0

KRAJSKÝ PŘEBOR STARŠÍ ŽÁCI SKUPINA „A“

PODZIMNÍ TABULKA ročníku 2022/2023

                                            Z             V            R+          R-           P            skóre     B

1. FK Jeseník                      14          13          1             0             0             116:17  41

2. SK SULKO Zábřeh        14          10          0             1             3             76:30     31         

3. FK Šternberk                 14          8             1             0             5             84:36     26

4. SK Jesenec-Dzbel/Sokol Přemyslovice             14          8             0             2             4             46:31               26

5. SK Chválkovice             14          5             0             1             8             44:64     16

6. FK Mohelnice               14          5             0             0             9             33:40     15

7. Slovan Černovír/Sokol Bohuňovice      14          2             3             1             8             30:46     13

8. SK Řetězárna                14          0             0             0             14          4:169     0

DOMA

1. Jeseník            7             7             0             0             67:9       21         

2. Zábřeh             7             5             0             2             44:11     16

3. Jesenec/Přemyslovice             7             5             0             2             25:14     16

4. Šternberk        7             5             0             2             33:11     14

5. Mohelnice      7             3             0             4             16:14     9

6. Chválkovice   7             2             0             5             23:30     7

7. Černovír/Bohuňovice 7             2             0             5             13:30     5

8. Řetězárna                      7             0             0             7             1:92       0

VENKU

1. Jeseník            7             7             0             0             49:8       20         

2. Zábřeh             7             5             0             2             32:19     15         

3. Šternberk        7             4             0             3             51:25     12         

4. Jesenec/Přemyslovice             7             3             0             4             21:17     10         

5. Chválkovice   7             3             0             4             21:34     9

6. Černovír/Bohuňovice 7             3             0             4             17:16     8

7. Mohelnice      7             2             0             5             17:26     6

8. Řetězárna       7             0             0             7             3:77       0

KRAJSKÝ PŘEBOR STARŠÍ ŽÁCI SKUPINA „B“

PODZIMNÍ TABULKA ročníku 2022/2023

                                                           Z             V            R+          R-           P            skóre     B

1. FK Nové Sady                              14          12          1             0             1             66:11     38

2. 1. FC Viktorie Přerov „B“         14          11          1             0             2             80:20     35

3. FK Kozlovice                                14          7             2             0             5             34:50     25

4. Sokol Čechovice                        14          5             1             3             5             25:31     20

5. FK Slavonín                                  14          5             0             4             5             36:29     19

6. Sokol Velký Týnec                      14          3             2             2             7             21:39     15         

7. Sokol Olšany u Prostějova     14          2             3             1             8             21:45     13         

8. Haná Nezamyslice/FK Němčice nad Hanou    14          1             0             13          13:71     3

 

DOMA

1. Nové Sady      7             6             0             1             35:7       18         

2. Přerov "B"      7             5             0             2             48:15     15         

3. Kozlovice        7             4             0             3             16:22     11         

4. Slavonín          7             2             0             5             11:13     8

5. Čechovice      7             2             0             5             10:12     8

6. Olšany            7             2             0             5             10:24     6

7. Velký Týnec   7             1             0             6             6:21       4

8. Nezamyslice/Němčice             7             0             0             7             3:43       0

VENKU

1. Přerov "B"      7             7             0             0             32:5       20         

2. Nové Sady      7             7             0             0             31:4       20

3. Kozlovice        7             5             0             2             18:28     14         

4. Čechovice      7             4             0             3             15:19     12

5. Slavonín          7             3             0             4             25:16     11         

6. Velký Týnec   7             4             0             3             15:18     11

7. Olšany            7             3             0             4             11:21     7

8. Nezamyslice/Němčice             7             1             0             6             10:28     3            

KRAJSKÝ PŘEBOR MLADŠÍ ŽÁCI SKUPINA „A“

PODZIMNÍ TABULKA ročníku 2022/2023

                                            Z             V            R+          R-           P            skóre     B

1. FK Jeseník                      14          13          0             0             1             84:21     39         

2. FK Mohelnice               14          12          0             0             2             79:27     36         

3. SK Řetězárna                14          9             0             1             4             56:30     28

4. SK Sulko Zábřeh           14          6             1             0             7             41:50     20

5. Slovan Černovír           14          5             0             0             9             30:45     15         

6. SK Jesenec-Dzbel/Sokol Přemyslovice             14          4             0             1             9             23:51               13

7. FK Šternberk                 14          3             0             1             10          25:51     10

8. SK Chválkovice             14          1             2             0             11          19:82     7

DOMA

1. Jeseník            7             6             0             1             48:11     18

2. Mohelnice      7             6             0             1             45:16     18

3. Řetězárna       7             5             0             2             23:10     16

4. Černovír          7             4             0             3             17:17     12         

5. Zábřeh             7             4             0             3             23:20     11

6.Jesenec/Přemyslovice              7             2             0             5             13:21     7

7. Šternberk        7             2             0             5             13:24     6

8. Chválkovice   7             0             0             7             10:46     0

VENKU

1. Jeseník            7             7             0             0             36:10     21         

2. Mohelnice      7             6             0             1             34:11     18         

3. Řetězárna       7             4             0             3             33:20     12

4. Zábřeh             7             3             0             4             18:30     9            

5. Chválkovice   7             3             0             4             9:36       7

6. Jesenec/Přemyslovice             7             2             0             5             10:30     6            

7. Šternberk        7             1             0             6             12:27     4

8. Černovír          7             1             0             6             13:28     3

KRAJSKÝ PŘEBOR MLADŠÍ ŽÁCI SKUPINA „B“

PODZIMNÍ TABULKA ročníku 2022/2023

                                            Z             V            R+          R-           P            skóre     B

1. Haná Nezamyslice/FK Němčice n.H.  14          11          1             0             2             73:33     35

2. FK Nové Sady               14          11          0             0             3             76:22     33         

3. FK Slavonín                   14          10          1             1             2             68:30     33

4. 1. FC Viktorie Přerov „B“         14          8             0             0             6             62:42     24

5. Sokol Olšany u Prostějova     14          7             0             1             6             82:60     22

6. FK Kozlovice                 14          5             0             0             9             38:50     15         

7. Sokol Velký Týnec       14          1             0             0             13          13:90     3

8. Sokol Čechovice          14          1             0             0             13          19:104  3

DOMA

1. Nové Sady      7             6             0             1             45:10     18

2. Slavonín          7             6             0             1             37:8       18

3. Nezamyslice/Němčice             7             5             0             2             39:19     15

4. Přerov "B"      7             4             0             3             36:21     12

5. Olšany            7             3             0             4             38:30     9

6. Kozlovice        7             2             0             5             19:30     6

7. Velký Týnec   7             1             0             6             8:34       3

8. Čechovice      7             1             0             6             10:47     3

VENKU

1. Nezamyslice/Němčice             7             7             0             0             34:14     20

2. Nové Sady      7             5             0             2             31:12     15

3. Slavonín          7             5             0             2             31:22     15

4. Olšany            7             4             0             3             44:30     13

5. Přerov "B"      7             4             0             3             26:21     12

6. Kozlovice        7             3             0             4             19:20     9

7. Čechovice      7             0             0             7             9:57       0

8. Velký Týnec   7             0             0             7             5:56       0

KRAJSKÁ SOUTĚŽ STARŠÍ ŽÁCI

PODZIMNÍ TABULKA ročníku 2022/2023

                                            Z             V            R+          R-           P            skóre     B

1. FK Horka nad Moravou            12          10          0             2             0             63:11     32

2. SK Slatinice-Drahanovice         12          8             1             0             3             36:26     26

3. Sokol Brodek u Prostějova/Sokol Otaslavice 12          5             0             1             6             24:27              

4. 1.OMK Šternberk        12          4             2             0             6             24:28     16

5. TJ Smržice/FC Kostelec na Hané          12          2             3             2             5             19:30     14

6. Sokol Konice/TJ Jaroměřice   12          4             1             0             7             24:39     14         

7. FC Dolany       12          2             0             2             8             7:36       8

DOMA

1. Horka n/M                    6             5             0             1             38:6       16

2. Brodek u Pv/Otaslavice          6             4             0             2             13:11     12

3. Slatinice/Drahanovice               6             3             0             3             18:18     9

4. Smržice/Kostelec        6             4             0             2             11:12     9

5. Šternberk        6             3             0             3             13:13     8            

6. Konice/Jaroměřice     6             3             0             3             14:18     8            

7. Dolany            6             1             0             5             1:11       4

VENKU

1. Slatinice/Drahanovice               6             6             0             0             18:8       17

2. Horka n/M     6             5             0             1             25:5       16

3. Šternberk        6             3             0             3             11:15     8

4. Konice/Jaroměřice     6             2             0             4             10:21     6

5. Smržice/Kostelec        6             1             0             5             8:18       5

6. Brodek u Pv/Otaslavice          6             1             0             5             11:16     4

7. Dolany            6             1             0             5             6:25       4            

KRAJSKÁ SOUTĚŽ MLADŠÍ ŽÁCI

PODZIMNÍ TABULKA ročníku 2022/2023

                                            Z             V            R+          R-           P            skóre     B

1. SK Sigma MŽ Olomouc „B“     11          11          0             0             0             99:14     33         

2. SK Hranice „B“            11          9             0             0             2             75:21     27

3. SK Uničov „B“              11          7             0             1             3             71:32     22

4. TJ Maletín                     11          7             0             0             4             60:33     21

5. Sokol Dub nad Moravou          11          7             0             4             59:48     21

6. Sokol Konice                11          6             1             0             4             41:43     20

7. Tatran Litovel              11          5             1             0             5             63:61     16

8. SK Hranice „C“            11          4             1             0             6             32:46     13         

9. 1. HFK Olomouc „B“  11          3             0             0             8             36:60     9

10. 1. FC Viktorie Přerov „C“       11          2             0             9             28:76     6

11. FK Šumperk „B“        11          2             0             0             9             38:89     6

12. 1.SK Prostějov „B“   11          1             0             0             10          12:91     3

DOMA

1. Hranice „B“   6             6             0             0             59:9       18

2. Sigma „B“      6             6             0             0             48:10     18

3. Uničov „B“     6             4             0             2             45:15     13

4. Litovel             5             4             0             1             41:16     12

5. Maletín           5             4             0             1             30:14     12

6. Konice            6             4             0             2             26:23     12

7.Dub n.M.         6             3             0             3             30:29     9

8. HFK Olomouc „B“       6             2             0             4             23:38     6

9. Hranice „C"   6             1             1             4             14:30     4

10. Šumperk „B“             4             1             0             3             14:19     3

11. Prostějov „B“            5             1             0             4             7:24       3

12. Přerov „C“   5             0             0             5             15:35     0

VENKU

1. Sigma „B“      5             5             0             0             51:4       15

2. Dub n.M.        5             4             0             1             29:19     12

3. Maletín           6             3             0             3             30:19     9

4. Uničov „B“     5             3             0             2             26:17     9

5. Hranice „B“   5             3             0             2             16:12     9

6. Hranice „C“   5             3             0             2             18:16     9

7. Konice            5             3             0             2             15:20     8

8. Přerov „C“     6             2             0             4             13:41     6

9. Litovel             6             1             1             4             22:45     4

10. HFK „B“        5             1             0             4             13:22     3

11. Šumperk „B“             7             1             0             6             24:70     3

12. Prostějov „B“            6             0             0             6             5:67       0