Začne fotbalový podzim? A pokud ano, neskončí náhodou zase v polovině října? Za běžné situace je to hloupá otázka. Jenže my v běžné situaci a „normální“ době nejsme.

Naštěstí na obě otázky následovaly odpovědi, které fotbalové příznivce potěšily. Tedy „ANO“ a „NE“. I přes přetrvávající protikoronavirová opatření se podařilo podzim odehrát a jen minimum zápasů bylo přesunuto na jaro. Což je asi to nejlepší.

Dokonce se vše dostalo do takového stádia, že výsledky, jestli je týmy odsunuly na druhé místo, byly nyní až na místě třetím. Na druhém doufáme, že ční i nadále ta pravá radost z fotbalu. Ale prioritní bylo vůbec zápasy odehrát, seskládat tým, nedostat se do karantény a pak už jen doufat, doufat a zase doufat.

Ale povedlo se! A my vám tak můžeme na následujících 48 stranách přiblížit podzimní dění v jednotlivých soutěžích i týmech. Postupně se budeme probírat tím, jak se kterému týmu dařilo, zda plnily očekávání a co na podzimní fotbalové snažení říkají sami jeho protagonisté. Nechybí výčet statistik soutěží, jednotlivých týmů i podzimních tabulek včetně pořadí doma-venku. To vše doplněné exkluzivními rozhovory a nechybí ani analýzy nejzajímavějších událostí. Na kádr prostějovského eskáčka jsme se pak podívali trochu podrobněji.

Takže nožky nahoru, něco dobrého k pití a jídlu. A pojďte si s námi na podzim zavzpomínat. Nebyla to rozhodně žádná nuda.

 

Speciální příloha FOTBAL EXTRA vychází jako součást tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku v pondělí 6. prosince