Krásné letní období,

je mi velkým potěšením přivítat vás po tradiční letní prázdninové pauze u dalšího vydání tematické strany Servis pro ženy, která je už nějaké to pondělí pravidelnou součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Doufám, že se máte hezky, nabíjíte se energií ze sluníčka, prostě užíváte přítomnosti a radosti z každého dne.

Mám vždy na paměti, že zítřek nebyl nikomu z nás slíben, pojďme si tedy užít dnešek a všechno dobré, co na něm lze najít. Někdy stačí i maličkosti jako hudba, zpěv, pohled z okna, smích apod. Nezapomínejme v těchto parných dnech na dostatečný pitný režim. Vezměte si tedy sklenku vody, klidně i dezert a pojďte se podívat na to, co jsem pro vás připravila. Podíváme se na další díl seriálu Efektivní komunikace, abychom se naučili předcházet zbytečným konfliktům na pracovišti a nejen tam. Dále si odhalíme naši srpnovou vítězku PROMĚNY IMAGE, představím Vám cviky zaměřené na vnitřní stabilizační systém a recept na něco dobrého na zub.

Ať máte veselé a klidné dny přeje Aneta Křížová

 

Prázdninový díl tematické strany SERVIS PRO ŽENY je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který je v prodeji od pondělí 22. srpna