V dnešním vydání nechybí ani exkluzivní informace od zelených trávníků v rámci seriálu FOTBAL EXTRA, který pokračuje v dnešním vydání hned několika speciálními díly. Dnes nemůže chybět klasický přehled všech tabulek a první globální souhrn všech soutěží, vrátili jsme se ještě za sezónou prostějovského eskáčka ve F:NL a zaměřili se i na rozhodčí (strany 65 a 68 dnešního dvojčísla – pozn.red.). Na těchto dvou stranách jsme pak pod drobnohled dali uplynulý ročník v podání fotbalistek, které svou pouť ročníkem 2021/2022 zakončily jako první.

V dalším čísle na vás bude čekat nejen souhrn mládežnických soutěží, ale také aktuality z losovacího aktivu, po kterém bude jasno, jak to bude v krajských soutěžích vypadat v nadcházející sezóně, která se rozběhne opravdu brzy. V našich souhrnech se snažíme neopomenout opravdu nikoho, takže se i během prázdnin můžete těšit na zajímavé novinky nejen z eskáčka, ale také krajských i okresních soutěží od mládeže po ženy.

 Jen jsme dokončili veškeré informace nastalé během sezóny, vesele pokračujeme ohlédnutím za starou sezónou s výhledem k dalšímu ročníku včetně zajímavostí z klubů, třaskavých přestupů, ale i dalších novinek, kterých se stejně jako před každým novým ročníkem zrodí nespočet.

Takže se pohodlně usaďte a pozorně se začtěte do všeho, co má s „kulatým nesmyslem“ společného v dnešním dvojčísle, které si pro vás sportovní redakce Večerníku připravila.  

 

Další díl populárního seriálu FOTBAL EXTRA, věnovaný fotbalistkám najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 27.června