Třetí pokračování napsal tento týden okresní přebor a v rámci víkendu se střetla rezerva Plumlova, která na svém stadionu v Borkách přivítala nováčka z Výšovic. Dal se očekávat vyrovnaný duel, což také první poločas potvrdil. Pro fanoušky však první poločas toho příliš nenabídl a bezbranková remíza odpovídala dění na hřišti. Ve druhém už ale převzali iniciativu domácí a se svým sokem si dokázali poradit. Díky dvěma přesným zásahům tak slaví letošní první vítězství a bodově se dorovnali svému dnešnímu soupeři.

Úvodní minuty duelu toho moc nenabídly. Do první vážnější akce se dral Prokop s Fildánem, ale hostující duo ji nevyužilo v zakončení. Na opačné straně měl první příležitost na hlavě Linney, ale mířil vedle. První půlhodina byla ale na opravdu vyložené šance tristní.

 

 

 

 

II. třída Přebor OFS Prostějov – 3. kolo

Sokol Plumlov „B“

FK Výšovice

2:0 (0:0)

Branky: 56. Klváček, 62. Petr Kiška. Rozhodčí: Minx – Millar, Kubalák. Žluté karty: 40. Pavel Kiška (P). Diváků: 45.

Sestava Plumlova: Grepl – Mynařík, Ševcůj, Chmelař, Pavel Kiška – Linney, Bárta, Aujezdský, Surma – Kolařík, Klváček. Střídali: Petr Kiška, R. Bureš, M. Bureš. Trenér: Ladislav Ševcůj.

Sestava Výšovic: M. Škop – Kozdas, Krajíček, Křivinka, Sokele – Ryšánek, Pátek, Zavadil, Nehera – Fildán, Prokop. Střídali: Okleštěk, J. Škop, Sysel, Molek, M. Okleštěk. Trenér: Michal Dudík.