Sobotní odpoledne slibovalo zajímavou podívanou v Klenovicích, kam měly dorazit nedaleké Otaslavice. Utkání 4. kola ale v původně plánovaném termínu neproběhne. Na vině je marodka v domácím kádru, kteří by nedokázali postavit dostatečný počet hráčů. Jejich sobotní soupeř jim v rámci odložení vyšel vstříc a duel by se tak měl odehrát v náhradním středečním termínu 14. září.

Už po sobotním domácím duelu Klenovic, které na hody schytaly šest branek od Ústí byl kouč Vladimír Horák rozladěn především početnou marodkou. Ta navíc neubývala, a ještě se rozrostla o další tři hráče během posledního duelu. „Potřebujeme se hlavně dát co nejdříve dohromady. Teď nemáme k dispozici vinou zranění či nemocí řadu hráčů,“ hlásil ve svém pozápasovém hodnocení.

Na začátku týdne se tak začalo mluvit o možném přesunutí, se kterým Otaslavice souhlasily. „Soupeř nám sdělil situaci, a že by utkání bylo nejspíše kontumováno. Myslím si, že to nechce nikdo z nás a raději si určitě zahrajeme. Byl trošku problém najít vhodný náhradní termín, ale nakonec se podařilo. S Klenovicemi máme dobré vztahy a během loňského podzimu nám pomohli, když nám odložili duel kvůli covidu, tak jsme jim to nyní oplatili,“ potvrdil dohodu kouč Otaslavic Jiří Hon.

Novým termínem je tak středa 14. září a výkop je naplánován na 16.30 hodin. V posledním středečním měření sil na jaře v Otaslavicích z toho bylo divoká přestřelka 6:5. Dočkají se i nyní fanoušci podobných brankových hodů?