Podzimní část letošního fotbalového ročníku 2022-2023 toho přinesla opravdu hodně a bylo se na co dívat. Do nejvyšší krajské soutěže se skvěle etablovali všichni tři nováčci z Prostějovska.

Tabulka je navíc silně napěchovaná a bude zajímavé sledovat, jaké rozuzlení nabídnou jarní odvety. V I.A třídách Olomopuckého KFS jsou jednoznačně králem regionu fotbalisté Určic, o stupínek níže patří privilegium Pivínu. Na regionální scéně se do popředí vrátily Vrahovice a ve třetích třídách to v poločase vypadá na další přesun rezervních celků mezi okresní smetánku.

PB SCOM krajský přebor muži

Regionální fanoušci nebyli v minulých letech zvyklí až v takovém rozsahu sledovat nejvyšší krajskou soutěž, ve které se pohybovaly jen dva kluby. Po loňském ročníku sice zavládl smutek v Kralicích na Hané, ale přibyla ve skupině hned trojice nováčků z regionu. A ostudu rozhodně nedělají. Čechovice dlouho vedly celou tabulku a až v posledních kolech o svůj primariát přišly. Po slabším rozjezdu se naopak zvedl Kostelec na Hané, který nakonec „posbíral“ stejný počet bodů jako zmíněné Čechovice a zatím mu v neuvěřitelně vyrovnané špici náleží čtvrtá příčka.

Poslední nováček z Konice nezačal sezónu vůbec špatně, ale nevyhnula se mu krize, která v září znamenala několik porážek za sebou, téměř pokaždé ve stejném poměru 1:2. Vzestup na konci podzimní části dostal svěřence kouče Ullmanna do klidných vod a se dvaceti body může vzhlížet klidně i k vyšším metám. Jediným regionálním celkem, který měl z minulých sezón zkušenosti v této soutěži, byla Lipová. Před letošním ročníkem proběhlo ale v tomto klubu doslova zemětřesení a kádr prošel velkou obměnou díky spolupráci s eskáčkem. Mladí hráči ukazují velký potenciál, ale často tomu scházely větší zkušenosti, z čehož plynuly ztracené body. Nicméně ztráta osmi bodů na čelo nemusí znamenat vůbec nic.

I.A třída skupina „A“

V „áčku“ druhé nejvyšší krajské soutěže se dlouho ukazovala pouze Konice. Před letošním ročníkem sem ale byli přesunuti všichni tři účastníci z „béčka“. Nejlépe se vedlo jednoznačně Určicím, které ukazují pod vedením kouče Gottwalda neustále stoupající trend. Během podzimních bojů zaznamenaly jen dvě porážky, a tak společně s Postřelmovem vládnou této skupině. Další dva do party z Plumlova a Protivanova zatím drží střed tabulky, ale zcela poklidná zima určitě nebude. Náskok na sestupové pásmo je totiž jen sedmibodový, respektive pětibodový. Tabulka je od čtvrtého po posledního hodně vyrovnaná.

I.A třída skupina „B“

Po pádu z krajského přeboru došlo v Kralicích na Hané k velkým změnám a mužstvo se rozloučilo s řadou tváří, které nahradily nové. A v podzimní části to příliš nelepilo. Kralice se většinou trápily, ale postupně dokázaly své výkony o něco vylepšit a přidat i body. Nakonec jich získaly dvanáct, což znamená, že minimálně první jarní kola budou o tom, aby se vyhnuly záchraně a následně mohly ročník v klidu dohrát.

I.B třída skupina „A“

Co do počtu je „A“ skupina I.B třídy nejpočetněji zastoupenou v rámci zdejšího regionu, čítá hned pětici celků. Jasným vládcem této skupiny je zatím Pivín, který má za sebou skvělý půlrok. Zapsal pouze dvě porážky a s jedenácti výhrami kraluje o sedm bodů před prvním pronásledovatelem. V závěsu za druhým Ústím u Hrabnic jsou po podzimu Klenovice na Hané, které přirom na začátku ročníku bojovaly především samy se sebou, neboť v důsledku marodky totiž poztrácely řadu bodů. Postupem času šly ale výkony nahoru a zatím je z toho bronz. Skvělý nástup do letošní sezóny ukázaly Otaslavice, ale v říjnu mužstvu došel dech a najednou vypadlo z boje o titul půlmistra s Pivínem, bohužel neudrželo ani postavení za ním. Po podzimu je tak z toho až sedmé místo.

Ve spodní polovině tabulky pak najdeme zbylé dva zástupce regionu. Nováček z Brodku u Prostějova ukázal, že kvalita na krajskou soutěž v kádru je a s devatenácti body na tom není úplně špatně. Jen o příčku níže se pohybují Vrchoslavice, které získaly o čtyři body méně, tudíž v jarních odvetách budou chtít postavení zlepšit. Soutěž by se navíc mohla hrát v relativním klidu, minimálně ve spodních patrech, protože ztráta posledních Pavlovic na další kluby je už opravdu velká.

Lion sport I.B třída skupina „B“

Ve druhé grupě nejnižší krajské soutěže nastupují tři kluby z Prostějovska a ani u jednoho se o přílišné spokojenosti mluvit nedá. U týmu TJ Haná se ukázal faktor Gábor, protože po jeho odchodu do Kralic mužstvo ztrácelo zápas za zápasem. Pozitivem do jara by měl být jeho návrat. Osmou příčku a šestnáct bodů totiž budou chtít určitě zlepšit. Stejnou bilanci mají i hráči Mostkovic, kteří jsou hned příčku za druhým ryze prostějovským klubem. Během zimy se budou snažit poctivě připravit na postupný vzestup tabulkou.  Jasně nejhorší je pak situace ve Smržicích. Nádherný areál, ale hráči zkrátka nejsou. Během čtrnácti podzimních kol se Smržicím nepodařilo získat jediný bod, a navíc vstřelily pouhopouhých šest branek. Už i záchrana je spíše ve sféře sci-fi. Možná půjde o daleko zásadnější skutečnost, kterou představuje udržení fotbalu v obci.

Přebor OFS II. třída

Letošní ročník nejvyšší okresní soutěže slibuje do jarních bojů zajímavá dramata. Na čele tabulky se zatím drží Vrahovice, které navázaly na úspěšné roky po krátké odmlce. Prohánět je ale budou chtít rozhodně i hráči Olšan u Prostějova Vícova, kde je nepatrná ztráta obou celků. Své mohou v souboji říct i Držovice a Dobromilice. Oba celky ještě mohou notně zamíchat kartami.

Zajímavá bude situace i na opačné straně tabulky Přeboru OFS Prostějov, kde se na své další soupeře dívají s mírným odstupem oba nováčci, kteří se budou snažit udržet mezi elitou. Až po sedmý Brodek u Konice by se dalo říct, že jistotu klidného jara nemá žádný z klubů. Po roce, kdy soutěži kraloval Brodek u Prostějova a na chvostu zůstal Tištín, to tak ve II. třídě opět vypadá na zajímavou bitvu až do posledního kola.

III. třída skupina „A“

Ve třetí třídě letos došlo k poměrně významné změně, soutěž se hraje tříkolovým systémem. V osmičlenné skupině je po jedenácti duelech jasné, že na postup mohou reálně pomýšlet už jen dva kluby. Vládcem je zatím rezerva Čechovic, která se ambicemi na postup do okresního přeboru netají. Druhou příčku s pětibodovou ztrátou obsadil Tištín, který se dokázal dát dohromady po nevydařené sezóně v okresním přeboru. Další celky už pak bojují především o umístění na třetí příčce. S větším odstupem jsou pak na chvostu tabulky dva celky. Jedná se o Želeč s devíti body a zcela poslední Pavlovice, jež zvládly získat jediný bod.

III. třída skupina „B“

I druhá skupina nejnižší soutěže má svého jasného vládce. Stejně jako v první skupině najdeme i zde na první příčce rezervní celek mužstva hrajícího krajský přebor. Z devíti dějství ztratila rezerva Konice jediný bod a potvrzuje, že se chce také po letošním ročníku dostat o patro výš. S reálnou nadějí na zatopení lídrovi mohou jít do jara v Kladkách, kde ztrácí pět bodů. Na dalších dvou místech se seřadilo Ptení a Jesenec-Dzbel. Oba celky ale ambice postupu nemají. V klidném středu bojují další čtyři celky a na chvostu tabulky najdeme rezervu Brodku u Konice a Zdětín. 

 

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA 2022/2023

TABULKA PO PODZIMNÍ ČÁSTI

Z             V             R             P             skóre     B

  1. FK Viagem Příbram 16           8             7             1             29:12     31          

  2. MFK Vyškov               16           8             5             3             29:17     29          

  3. SK Líšeň 2019             16           8             4             4             23:11     28          

  4. FK Varnsdorf              16           8             3             5             25:18     27          

  5. MFK Karviná               16           8             1             7             28:24     25          

  6. MFK Chrudim             16           6             5             5             20:17     23          

  7. 1.SK Prostějov           16           5             6             5             27:31     21          

  8. FC Vysočina Jihlava  16           6             3             7             18:24     21          

  9. FC SILON Táborsko   16           5             5             6             15:22     20          

10. SK Sigma Olomouc „B“           16           5             5             6              18:27     20          

11. Slezský FC Opava      16           5             4             7             14:14     19          

12. FC Sellier & Bellot Vlašim      16           5             3             8              27:27     18          

13. FK Dukla Praha          16           5             3             8             21:25     18          

14. FK Třinec                      16           4             6             6             18:24     18          

15. AC Sparta Praha „B“              16           5             2             9              15:24     17          

16. SK Slavia Praha „B“ 16           4             4             8             22:32     16          

 

DOMA

  1. Varnsdorf          9              7              1              1              19:6         22

  2. Vyškov               8              6              1              1              19:7         19

  3. Karviná7            6              0              1              14:4         18

  4. Příbram             9              4              5              0              18:7         17

  5. Olomouc „B“    9              4              3              2              14:13       15

  6. Dukla Praha      8              4              2              2              13:5         14

  7. Táborsko           7              4              2              1              8:4           14

  8. Slavia Praha „B“               9              4              1              4              17:18       13

  9. Prostějov          8              3              3              2              16:12       12

10. Třinec               9              3              3              3              14:15       12

11. Líšeň 7              3              2              2              12:5         11

12. Vlašim              8              3              2              3              15:11       11

13. Chrudim            8              3              2              3              12:8         11

14. Opava               8              3              2              3              8:5           11

15. Jihlava              7              2              2              3              7:8           8

16. Sparta Praha „B“              7              2              2              3              6:9           8

VENKU

  1. Líšeň              9              5             2             2             11:6       17

  2. Příbram        7              4             2             1             11:5       14

  3. Jihlava           9              4             1             4             11:16     13

  4. Chrudim       8              3             3             2             8:9          12

  5. Vyškov          8              2             4             2             10:10     10

  6. Sparta Praha „B“       9             3             0             6             9:15        9

  7. Prostějov     8              2             3             3             11:19     9

  8. Opava           8              2             2             4             6:9          8

  9. Vlašim           8              2             1             5             12:16     7

10. Karviná         9              2             1             6             14:20     7

11. Třinec            7              1             3             3             4:9          6

12. Táborsko     9              1             3             5             7:18       6

13. Varnsdorf    7              1             2             4             6:12       5

14. Olomouc „B“              7             1             2             4             4:14        5

15. Dukla Praha 8              1             1             6             8:20       4

16. Slavia Praha „B“        7             0             3             4             5:14        3

 

PB SCOM Krajský přebor 2022/2023

TABULKA PO PODZIMNÍ ČÁSTI

Z             V             R             P             skóre     B

  1. FK Jeseník                   16           9             4             3             30:18     31

  2. TJ Sokol Čechovice  16           9             3             4             35:17     30

  3. FK Brodek u Přerova               16           9             3             4              33:23     30

  4. FC Kostelec na Hané               16           8             6             2              22:15     30

  5. FK Medlov                   16           7             7             2             29:19     28

  6. TJ Sokol Velké Losiny              16           8             3             5              33:31     27

 7. FC Želatovice                              16           8             2             6              30:28     26

  8. SK Lipová                     16           6             5             5             29:19     23

  9. FC Dolany                    16           6             3             7             22:26     21

10. Silko-Zábřeh                               16           5             5             6              30:31     20

11. TJ Sokol Konice                         16           6             2             8              24:27     20

12. TJ Tatran Litovel        16           4             5             7             16:27     17

13. TJ Sokol Bohuňovice               16           4             4             8              19:31     16

14. FK Mohelnice                            16           4             3             9              26:30     15

15. TJ Jiskra Rapotín       16           2             4             10           21:34     10

16. TJ Sigma Lutín                            16           2             3             11           18:41     9

DOMA

  1. Brodek u Př.                8             6             1             1             22:9        19

  2. Kostelec n.H.             8             5             3             0             11:3        18

  3. Jeseník         8              5             2             1             19:12     17

  4. Želatovice    8              5             1             2             19:11     16

  5. Konice          8              5             1             2             15:10     16

  6. Medlov         8              4             4             0             13:8       16

  7. Lipová           8              4             2             2             16:5       14

  8. Čechovice   8              4             2             2             18:11     14

  9. Dolany          8              4             1             3             12:8       13

10. Bohuňovice 8              4             1             3             12:11     13

11. Velké Losiny               8             3             3             2             18:12     12

12. Mohelnice  8              2             2             4             16:15     8

13. Rapotín        8              2             1             5             14:17     7

14. Lutín                              9             2             1             6             11:26     7

15. Litovel           7              1             3             3             5:8          6

16. Zábřeh          8              1             3             4             13:17     6

VENKU

  1. Čechovice   8              5             1             2             17:6       16

  2. Velké Losiny               8             5             0             3             15:19     15

  3. Jeseník         8              4             2             2             11:6       14

  4. Zábřeh          8              4             2             2             17:14     14

  5. Medlov         8              3             3             2             16:11     12

  6. Kostelec n.H.             8             3             3             2             11:12     12

  7. Brodek u Př.                8             3             2             3             11:14     11

  8. Litovel           9              3             2             4             11:19     11

  9. Želatovice    8              3             1             4             11:17     10

10. Lipová           8              2             3             3             13:14     9

11. Dolany          8              2             2             4             10:18     8

12. Mohelice     8              2             1             5             10:15     7

13. Konice          8              1             1             6             9:17       4

14. Rapotín        8              0             3             5             7:17       3

15. Bohuňovice 8              0             3             5             7:20       3

16. Lutín                              7             0             2             5             7:15        2

 

I.A třída Olomouckého KFS, skupina „A“ 2022/2023

TABULKA PO PODZIMNÍ ČÁSTI

Z             V             R             P             skóre     B

  1. TJ Postřelmov                            14           11           1             2              52:10     34

  2. TJ Sokol Určice                         14           10           2             2              33:15     32

  3. SK Paseka                    14           8             1             5             42:24     25

  4. SK Loštice 1923                          14           6             3             5              32:19     21

  5. SK Náměšť na Hané 14           6             2             6             36:40     20

  6. 1.FC Maletín                               14           6             2             6              29:36     20

  7. TJ Sokol Plumlov      14           4             6             4             29:34     18

  8. TJ Sokol Lesnice        14           5             2             7             20:25     17

  9. TJ Libina                        14           5             1             8             31:34     16

10. SK Bludov                    14           4             4             6             31:40     16

11. SK Protivanov                            14           4             4             6              22:33     16

12. TJ Sokol Troubelice  14           3             5             6             20:35     14

13. TJ Sokol Olomouc-Chomoutov           14           3             5              6             16:32     14

14. 1.FC Olešnice                             14           3             2             9              14:30     11

DOMA

  1. Postřelmov 8              7             0             1             42:5       21

  2. Paseka          7              6             0             1             23:6       18

  3. Určice           7              5             2             0             22:7       17

  4. Plumlov       7              4             2             1             24:16     14

  5. Bludov          7              4             1             2             19:14     13

  6. Náměšť n.H.               7             4             1             2             20:16     13

  7. Protivanov  8              3             3             2             12:11     12

  8. Loštice          7              3             2             2             14:8       11

  9. Lesnice         6              3             1             2             10:8       10

10. Olešnice       7              3             1             3             12:13     10

11. Maletín        7              3             1             3             13:16     10

12. Libina            7              2             1             4             13:21     7

13. Chomoutov 7              1             3             3             5:10       6

14. Troubelice   6              1             2             3             10:17     5

VENKU

1. Určice                             7             5             0             2             11:8        15

2. Postřelmov   6              4             1             1             10:5       13

3. Loštice                            7             3             1             3             18:11     10

4. Maletín           7              3             1             3             16:20     10

5. Libina                               7             3             0             4             18:13     9

6. Troubelice     8              2             3             3             10:18     9

7. Chomoutov  7              2             2             3             11:22     8

8. Paseka                            7             2             1             4             19:18     7

9. Lesnice           8              2             1             5             10:17     7

10. Náměšť n.H.               7             2             1             4             16:24     7

11. Protivanov  6              1             1             4             10:22     4

12. Plumlov       7              0             4             3             5:18       4

13. Bludov          7              0             3             4             12:26     3

14. Olešnice       7              0             1             6             2:17       1

I.A třída Olomouckého KFS, skupina „B“ 2022/2023

TABULKA PO PODZIMNÍ ČÁSTI

Z             V             R             P             skóre     B

  1. TJ Sokol Bělotín                         14           12           0             2              63:20     36

  2. 1. HFK Olomouc „B" 14           9             5             0             50:18     32

  3. SK Chválkovice                          14           9             1             4              39:22     28

  4. FK Hlubočky                14           9             0             5             55:38     27

  5. FC Beňov                     14           8             3             3             50:34     27

  6. FK Velká Bystřice      14           7             3             4             39:19     24

  7. FK Nové Sady „B"      14           7             2             5             32:33     23

  8. FK Slavonín                 14           5             0             9             17:40     15

  9. FC Želatovice „B"      14           4             2             8             33:40     14

10. SK Bělkovice-Lašťany             14           3             3             8              24:38     12

11. TJ Sokol Kovalovice 14           4             0             10           18:38     12

12. FC Kralice na Hané  14           3             3             8             19:40     12

13. TJ Sokol Dub nad/M 14           3             2             9             30:48     11

14. TJ Spartak Lipník nad Bečvou              14           2             2              10           17:58     8

DOMA

  1. Bělotín          7              7             0             0             41:7       21

  2. Chválkovice 7              6             0             1             23:9       18

  3. Velká Bystřice            7             5             1             1             29:10     16

  4. 1.HFK „B"     7              4             3             0             26:10     15

  5. Hlubočky      7              5             0             2             33:18     15

  6. Beňov           7              4             2             1             25:13     14

  7. Želatovice „B"            7             3             1             3             18:15     10

  8. Kralice n.H. 7              2             2             3             9:13       8

  9. Nové Sady „B"            7             2             1             4             10:15     7

10. Kovalovice  7              2             0             5             13:18     6

11. Bělkovice-Lašťany    7             2             0             5             12:20     6

12. Slavonín       7              2             0             5             6:20       6

13. Dub n.M      7              1             2             4             16:24     5

14. Lipník n.B.   7              1             1             5             7:26       4

VENKU

  1. 1.HFK „B"     7              5             2             0             24:8       17

  2. Nové Sady „B"            7             5             1             1             22:18     16

  3. Bělotín          7              5             0             2             22:13     15

  4. Beňov           7              4             1             2             25:21     13

  5. Hlubočky      7              4             0             3             22:20     12

  6. Chválkovice 7              3             1             3             16:13     10

  7. Slavonín       7              3             0             4             11:20     9

  8. Velká Bystřice            7             2             2             3             10:9        8

  9. Bělkovice-Lašťany    7             1             3             3             12:18     6

10. Dub n.M.     7              2             0             5             14:24     6

11. Kovalovice  7              2             0             5             5:20       6

12. Želatovice „B"            7             1             1             5             15:25     4

13. Kralice n. H.               7             1             1             5             10:27     4

14. Lipník n. B.  7              1             1             5             10:32     4

I.B třída Olomouckého KFS, skupina „A“ 2022/2023

TABULKA PO PODZIMNÍ ČÁSTI

Z             V             R             P             skóre     B

  1. Sokol v Pivíně            14           11           1             2             53:23     34

  2. Sokol Ústí u Hranic   14           9             0             5             31:20     27

  3. Sokol Klenovice na Hané                     14           8             1              5             35:30     25

  4. Sokol Opatovice        14           7             3             4             38:25     24

  5. SK Radslavice             14           7             2             5             35:21     23

  6. Sokol Tovačov            14           7             2             5             38:26     23

  7. Sokol Otaslavice       14           7             2             5             35:27     23

  8. Sokol Horní Moštěnice          13           6             3             4              25:21     21

  9. Sokol Domaželice     14           6             1             7             30:27     19

10. Sokol Brodek u Prostějova  14           6             1             7              21:29     19

11. Sokol Vrchoslavice 1946       14           5             0             9              20:34     15

12. Sokol Hustopeče nad Bečvou             14           4             2              8             26:31     14

13. Sokol Újezdec           13           4             0             9             21:39     12

14. Sokol Pavlovice u Přerova    14           1             0             13           5:60       3

DOMA

  1. Pivín              7              6             1             0             30:7       19

  2. Brodek u Pv 8              6             1             1             18:8       19

  3. Otaslavice   8              6             0             2             26:12     18

  4. Opatovice    7              4             2             1             21:7       14

  5. Radslavice   8              4             1             3             21:12     13

  6. Klenovice    7              4             1             2             19:16     13

  7. Ústí 6             4              0             2             14:8       12

  8. H. Moštěnice             6             4             0             2             12:7        12

  9. Domaželice 7              3             1             3             20:12     10

10. Tovačov       7              3             1             3             18:12     10

11. Újezdec       5              3             0             2             12:14     9

12. Vrchoslavice              7             3             0             4             13:20     9

13.Hustopeče nad B.      7             2             1             4             15:18     7

14.Pavlovice u Př.            7             1             0             6             4:17        3

VENKU

  1. Pivín              7              5             0             2             23:16     15

  2. Ústí 8             5              0             3             17:12     15

  3. Tovačov        7              4             1             2             20:14     13

  4. Klenovice    7              4             0             3             16:14     12

  5. Radslavice   6              3             1             2             14:9       10

  6. Opatovice    7              3             1             3             17:18     10

  7. H. Moštěnice             7             2             3             2             13:14     9

  8. Domaželice 7              3             0             4             10:15     9

  9. Hustopeče nad B.     7             2             1             4             11:13     7

10. Vrchoslavice              7             2             0             5             7:14        6

11. Otaslavice   6              1             2             3             9:15       5

12. Újezdec       8              1             0             7             9:25       3

13. Brodek u Pv                6             0             0             6             3:21        0

14. Pavlovice u Př.           7             0             0             7             1:43        0                            

I.B třída Olomouckého KFS, skupina „B“ 2022/2023

TABULKA PO PODZIMNÍ ČÁSTI

  1. FC Sigma Hodolany                  14           11           2             1              45:15     35

  2. TJ Sokol Kožušany                    14           11           1             2              61:13     34

  3. SK Slatinice                                  14           10           1             3              51:15     31

  4. FK Šternberk „B“                       14           8             3             3              44:28     27

  5. FC Hněvotín                                 14           8             2             4              31:17     26

  6. TJ Sokol Doloplazy                    14           7             2             5              29:24     23

  7. TJ Granitol Moravský Beroun14         7             0             7              39:37     21

  8. TJ Haná Prostějov                   14           5             1             8              41:49     16

  9. TJ Sokol Mostkovice              14           4             4             6              23:37     16

10. SK Haňovice                               14           5             1             8              33:55     16

11. TJ Slovan Černovír                   14           4             1             9              19:33     13

12. SK Zvole                                       14           3             4             7              24:48     13

13. TJ Sokol Velký Týnec               14           3             2             9              20:45     11

14. TJ Smržice                                   14           0             0             14           9:53       0

DOMA

 1. Kožušany      7              6             1             0             46:7       19

 2. Slatinice         7              6             1             0             30:5       19

 3. M. Beroun    7              6             0             1             28:13     18

 4. Hodolany      7              5             2             0             22:8       17

 5. Šternberk „B"              7             5             1             1             30:12     16 

 6. Hněvotín       7              5             0             2             14:4       15

 7. Doloplazy      7              4             1             2             15:11     13

  8. Mostkovice 7              3             2             2             16:12     11

  9. Haňovice      7              3             1             3             17:20     10

10. Černovír       7              3             0             4             11:11     9

11. Prostějov    7              3             0             4             26:27     9

12. Zvole             7              1             3             3             15:14     6

13. V. Týnec       7              2             0             5             8:20       6

14. Smržice        7              0             0             7             6:21       0

VENKU

  1. Hodolany     7              6             0             1             23:7       18

  2. Kožušany     7              5             0             2             15:6       15

  3. Slatinice        7              4             0             3             21:10     12

  4. Hněvotín      7              3             2             2             17:13     11

  5. Šternberk „B"             7             3             2             2             14:16     11

  6. Doloplazy     7              3             1             3             14:13     10

  7. Prostějov     7              2             1             4             15:22     7

  8. Zvole             7              2             1             4             9:34       7

  9. Haňovice      7              2             0             5             16:35     6

10. V. Týnec       7              1             2             4             12:25     5

11. Mostkovice 7              1             2             4             7:25       5

12. Černovír       7              1             1             5             8:22       4

13. M. Beroun  7              1             0             6             11:24     3

14. Smržice        7              0             0             7             3:32       0

 

Přebor OFS Prostějov-II. třída 2022/2023

TABULKA PO PODZIMNÍ ČÁSTI

Z             V             P+          P-            P             S             B

  1. Sokol Vrahovice                        13           10           2             0              1             55:23     34

  2. Sokol Olšany u Prostějova    13           10           0             2              1             38:11     32

  3. Sokol Vícov                                 13           9             1             1              2             47:16     30

  4. Sokol Držovice                           13           8             1             2              2             32:12     28

  5. FC Dobromilice                          13           8             1             0              4             44:31     26

  6. Sokol Určice „B“                        13           7             0             0              6             29:33     21

  7. Jiskra Brodek u Konice           13           5             0             2              6             29:36     17

  8. Haná Nezamyslice                    13           4             1             2              6             39:36     16

  9. FK Němčice nad Hanou          13           3             2             2              6             23:39     15

10. Sokol Plumlov „B“                    13           3             2             1              7             25:37     14

11. FC Kostelec na Hané „B“        13           4             1             0              8             22:36     14

12. FC Kralice na Hané „B“           13           2             2             1              8             24:34     11

13. Sokol Přemyslovice                 13           2             1             0              10           15:47     8

14. FK Výšovice                                 13           2             0             1              10           15:46     7

DOMA

  1. Olšany           7              7             0             0             30:4       21

  2. Dobromilice 7              7             0             0             32:15     20

  3. Vrahovice    6              6             0             0             29:4       18

  4. Vícov             6              5             0             1             18:7       14

  5. Držovice       6              5             0             1             12:7       14

  6. Kostelec „B“                7             5             0             2             15:13     14

  7. Nezamyslice               7             4             0             3             29:16     13

  8. Určice „B“    6              4             0             2             13:14     12

  9. Němčice       7              3             0             4             12:17     9

10. Plumlov „B“ 7              3             0             4             12:14     8

11. Brodek u K. 6              2             0             4             17:16     7             

12. Kralice "B"   6              2             0             4             15:18     6

13. Výšovice      6              2             0             4             11:26     6

14. Přemyslovice             7             2             0             5             6:15        5

VENKU

  1. Vícov             7              5             0             2             29:9       16

  2. Vrahovice    7              6             0             1             26:19     16

  3. Držovice       7              4             0             3             20:5       14

  4. Olšany           6              3             0             3             8:7          11

  5. Brodek u K. 7              3             0             4             12:20     10

  6. Určice „B“"  7              3             0             4             16:19     9

  7. Dobromilice 6              2             0             4             12:16     6

  8. Plumlov „B“ 6              2             0             4             13:23     6

  9. Němčice       6              2             0             4             11:22     6

10. Kralice „B“   7              2             0             5             9:16       5

11. Nezamyslice               6             1             0             5             10:20     3

12. Přemyslovice             6             1             0             5             9:32        3

13. Výšovice                      7             0             0             7             4:20        1

14. Kostelec n.H.              6             0             0             6             7:23        0

III. třída OFS Prostějov – skupina „A“ 2022/2023

TABULKA PO PODZIMNÍ ČÁSTI

Z             V             P+          P-           P             S             B

1. Sokol Čechovice „B“   11           9             1             1             1              51:14     30

2. TJ Tištín                           11           7             1             2             1              67:23     25

3. TJ Biskupice                  11           5             1             0             5              30:27     17

4. Sokol Čechy pod Kosířem        11           3             3             2              3             25:23     17

5. Sokol Otaslavice „B“  11           5             1             0             5              36:38     17

6. Sokol Bedihošť             11           5             0             1             5              23:49     16

7. TJ Želeč                           11           2             1             1             7              21:28     9

8. TJ Pavlovice u Kojetína             11           0             0             1              10           11:62     1            

DOMA

1. Tištín                                 6             6             0             0             54:9        17          

2. Čechovice „B“              6             6             0             0             30:6        17

3. Otaslavice „B“              6             4             0             2             28:15     12

4. Biskupice                       6             4             0             2             19:15     11          

5. Bedihošť                        5             3             0             2             10:9        10

6. Čechy pod K.                 5             3             0             2             15:12     9            

7. Želeč                                 6             2             1             0             3              17:10     8            

8. Pavlovice                       4             0             0             1             3              3:12       1            

VENKU

1. Čechovice „B“              5             4             0             1             21:8        13

2. Tištín                                 5             2             0             3             13:14     8

3. Čechy pod K.                 6             3             0             3             10:11     8

4. Biskupice                       5             2             0             3             11:12     6            

5. Bedihošť                        6             2             0             4             13:40     6

6. Otaslavice „B“              5             2             0             3             8:23        5

7. Želeč                                 5             0             0             5             4:18        1

8. Pavlovice                       7             0             0             7             8:50        0

III. třída OFS Prostějov – skupina „B“ 2022/2023

TABULKA PO PODZIMNÍ ČÁSTI

Z             V             P+          P-           P             S             B

  1. Sokol Konice „B“       9             8             1             0             0              52:6       26

  2. Sokol Kladky               9             7             0             0             2              29:9       21          

  3. FC Ptení                        9             5             0             3             1              28:10     18

  4. SK Jesenec-Dzbel     9             4             2             1             3              16:13     17

  5. FC Hvozd                      9             4             1             0             4              19:14     14

  6. Sokol Vilémov            9             3             2             0             04           8:14       13

  7. Sokol Luká                   9             3             1             1             4              10:30     12

  8. SK Protivanov „B“     9             3             0             6             11:22     9            

  9. Jiskra Brodek u Konice „B“    9             0             1             1              7             6:41       3

10. Sokol Zdětín               9             0             0             2             7              7:27       2

DOMA

  1. Jesenec-Dzbel           5             5             0             0             10:4        13

  2. Konice „B“                   4             4             0             0             34:1        12

  3. Kladky                           5             4             0             1             19:5        12

  4. Hvozd                            5             4             0             1             13:5        11          

  5. Ptení                              5             3             0             2             15:7        10

  6. Protivanov „B“           4             3             0             1             7:7          9

  7. Vilémov                        4             3             0             1             5:6          8

  8. Luká                               5             3             0             2             5:12        8

  9. Brodek u K. „B“          4             1             0             3             6:8          3            

10. Zdětín                           4             0             0             4             2:15        0

VENKU

 1. Konice „B“                    5             5             0             0             18:5        14

  2. Kladky                           4             3             0             1             10:4        9

 3. Ptení                               4             2             0             2             13:3        8

  4. Vilémov                        5             2             0             3             3:8          5

  5. Jesenec-Dzbel           4             1             0             3             6:9          4

  6. Luká                               4             1             0             3             5:18        4

  7. Hvozd                            4             1             0             3             6:9          3            

  8. Zdětín                           5             0             0             5             5:12        2            

  9. Protivanov "B"           5             0             0             5             4:15        0

10. Brodek u K. "B"         5             0             0             5             0:33        0

Poznámka: v tabulkách DOMA a VENKU u okresních soutěží je uveden celkový počet výher i porážek včetně penaltových rozstřelů, v nichž se body mezi týmy dělí.