Táborsko, klub z jižních Čech, oznámilo nedávno dvě posily. Po jednom hráči přivedlo do útoku a do brány. Vepředu by se měl nově představit Jakub Šašinka, v bráně zase Martin Pastornický. Šašinkovi, který je odchovancem ostravského Baníku, je sedmadvacet let a něco už odkopal. Působil v mateřském klubu, dále také v Karviné nebo Příbrami.

V předminulé sezóně hrál v Blansku, kde byl, dokud tým nesestoupil. Zapsal ale také exotičtější destinace. Starty přidal totiž i v Řecku a Spojených arabských emirátech. Šašinka by měl vynikat i v hlavičkových a silových soubojích, měří totiž 193 centimetrů.

Druhou posilou je brankář Pastornický. Ten je jen o rok mladší, pochází navíc ze stejného regionu jako Šašinka – gólman původně začínal v Karviné. Tam krátce chytal ligu, poté se přesunul o patro níže, do Třince. I Pastornický působil v Řecku. Nyní by měl pomoci Táborsku, které sice nesvádí přímé boje o udržení jako v minulých letech, přesto je až deváté. S eskáčkem pak tým zažil vysokou porážku 0:5.