Už osmý díl seriálu Fotbal extra, ve kterém se věnujeme monitoringu podzimní části soutěžního ročníku 2022/2023, jsme pro vás připravili do tohoto vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. V předchozích kláních jste se dočkali souhrnů všech soutěží spadajících do místního regionu a jejich tabulek za podzimní část sezóny 2022/2023. Následovaly příběhy ze ženských soutěží, mládeže, „A“ týmu 1.SK Prostějov a naposledy také krajského přeboru, který jsme rozdělili na dvě části. Pokaždé nechybí ohlédnutí od trenérů či funkcionářů, komentáře hráček či hráčů a také redaktora seriálu FOTBALu EXTRA. Samozřejmostí jsou statistiky soutěže i týmové, konečné tabulky a zajímavosti.

A jedeme dál. Tentokrát se zaměříme na I.A třídu Olomouckého KFS, konkrétně skupinu „A“. V ní najdeme tři celky z Prostějovska: Určice, Plumlov a Protivanov. Všechny tři se před touto sezónou přesunuly ze skupiny „B“. A zdá se, že se jednalo o dobrý tah, v v tabulce si totiž nyní stojí lépe než po jaru.

Dnešním dílem ale ani zdaleka nekončíme. Z krajských soutěží nám totiž zbývá ještě skupina „B“ v I.A třídě a také obě skupiny I.B třídy. Následně se přesuneme na úroveň OFS Prostějov, kde se složení jednotlivých grup oproti předešlým rokům dočkalo řady změn. Nezapomeneme ani na mládež.

Dlouhý zimní odpočinek od fotbalových soutěží vám tedy pomůžeme vyplnit zajímavostmi a hodnocením vašich oblíbených celků, ale i třeba nedalekých rivalů. Scházet pak samozřejmě nebudou ani novinky v podobě přestupů či změn, které se v kádrech během nadcházející čtyřměsíční pauzy objeví. Teď už se spokojeně usaďte, dejte si něco dobrého a zahloubejte se do světa fotbalu v prostějovském regionu.

Teď už se spokojeně usaďte, dejte si něco dobrého a zahloubejte se do světa fotbalu v našem regionu.

 

Osmý díl tradičního seriálu FOTBAL EXTRA najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO VečernÍKU, který je v prodeji od pondělí 23. ledna