Jednadvacátý díl uzavřel v minulém čísle PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku naše putování za dospělým fotbalem v regionu i celém kraji a nyní se tak volně přesouváme k mládeži, která je klíčem k lepším zítřkům nejen zdejší kopané. A jak tomu bývá zvykem, vše odstartujeme u největší základny v regionu, kterou má středisko v 1.SK Prostějov.

V dnešním vydání se tak můžete podívat na dorostenecké kategorie, které bojují v moravských soutěžích, a příště zavítáme k žákovským kategoriím.

Během předchozích dílů a v dlouhé zimní pauze jsme pro vás připravili přehledy ze všech soutěží, které mají regionální zastoupení. Nechyběl velký vhled do eskáčka. Svůj prostor dostali také fotbalisté v krajských soutěžích, kde se jim daří velmi slibně, nechyběly ani všechny tři soutěže OFS Prostějov a neopomněli jsme samozřejmě ani ženy, které si říkají o stále větší pozornost. Tradičně k tomu nechyběl redakční komentář, hodnocení trenérů, funkcionářů, ale i rozhovory s jednotlivými hráči a statistické okénko.

Teď už ale k dnešnímu vydání a dílu s pořadovým číslem 22. V rámci mládeže nebude chybět pravidelné zhodnocení od některého z trenérů, redakční komentář a těšit se můžete i na řadu fotografií, které do jisté míry nahradí statistiky. Proč tomu bude právě takto? Protože u mládeže je zásadní láska k tomuto nejpopulárnějšímu sportu, výsledky jsou v daném případě až na druhé koleji. Teď už se spokojeně usaďte a začtěte se s námi do dnešního prvního vstupu mezi mládežníky.

 

Už dvaadvacátý díl tradičního seriálu FOTBAL EXTRA zabrousil na pole mládeže, jako první si vzal pod paškála dorost 1.SK Prostějov. Čtěte v tištěném vydání  Večerníku, které vyšlo v úterý 2. května