V minulém vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku jsme poprvé zabrousili do řad mládeže a v tomto trendu budeme po nejbližší dobu pokračovat i nadále. V úvodním prologu jsme se zaměřili na prostějovské dorostenecké kategorie, které bojují v moravskoslezských soutěžích, dnes v rámci 1.SK Prostějov zavítáme na půdu žákovskou, kdy se v těchto kategoriích může nejlepší regionální klub pochlubit nejvyšší možnou soutěží.

Vedle ohlédnutí za minulostí, shrnutí aktuálního stavu i pohledem do budoucnosti nechybí ani tentokrát společné fotografie mládežníků, slovo šéftrenéra mládeže eskáčka i redakční komentář.

Co vše už máme za sebou? Během předchozích dílů a v dlouhé zimní pauze jsme pro vás připravili přehledy ze všech soutěží, které mají regionální zastoupení. Nechyběl velký vhled do „A“-týmu 1.SK ve F:NL. Svůj prostor dostali také fotbalisté v krajských soutěžích, kde se jim daří velmi slibně, nechyběly ani všechny tři okresní soutěže a neopomněli jsme samozřejmě ani ženy, které si říkají o stále větší pozornost. Nechyběly tak různé statistiky, zajímavosti, pohled trenérů i funkcionářů a na závěr jsme pro vás připravili i přehled přestupů, které se v rámci soutěží přes zimu upekly. A nyní tedy navazujeme mládežnickou sekcí.

V rámci mládeže nebude chybět pravidelné zhodnocení od některého z trenérů, redakční komentář a těšit se můžete i na řadu fotografií, které do jisté míry nahradí statistiky, i když ani ty určitým způsobem scházet nebudou. Proč tomu bude právě takto? Protože u mládeže je zásadní její láska k tomuto nejpopulárnějšímu sportu a výsledky jsou až na druhé koleji.

Teď už se tak pohodlně usaďte a podívejte se, jak na tom jsou ti nejlepší hráči v žákovských kategoriích v regionu.

 

Už třiadvacátý díl tradičního seriálu FOTBAL EXTRA zabrousil na pole mládeže, tentokrát jsme se zaměřili na žákovské výběry 1.SK Prostějov. Čtěte v tištěném vydání Večerníku, které vyšlo v úterý 9. května