Po uhájení druholigové příslušnosti se hned uplynulé pondělí 29. května na stadionu SCM Za Místním nádražím jednalo o tom, jak bude vypadat realizační tým pro příští sezónu FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. A očekávané se stalo skutkem. Kouč Michal Šmarda, který přišel zpátky do Prostějova osm kol před koncem sezóny 2022/2023 a mužstvo dovedl k záchraně, se během uplynulého týdne s vedením klubu dohodl na další spolupráci.

„Bavili jsme spolu už v pondělí a jednání pokračovala ve čtvrtek. Nyní už mohu potvrdit, že jsme se dohodli na další spolupráci a v Prostějově budu nadále pokračovat. Ještě nemáme dořešenou otázku jednoho z asistentů, kterou bychom ale chtěli brzy mít uzavřenou,“ potvrdil Večerníku Michal Šmarda na dotaz.

„Hlavním trenérem pro příští ročník zůstává Michal Šmarda, se kterým jsme se dohodli na prodloužení spolupráce. Zároveň mohu říct, že pokračovat bude jeho asistent Matěj Vybíhal i kouč brankářů Dušan Melichárek,“ uvedl Jura s tím, že ani on zatím jméno prvního asistenta, které v samém závěru ročníku zastával Oldřich Machala, nechtěl prozradit.