Duel s Medlovem musel být kvůli dešti dvakrát odložen. Vyšlo to až na třetí pokus, kdy se mužstva potkala poslední květnový den. Lipová chtěla potvrdit svou zlepšenou jarní formu, zatímco hosté i nadále bojovat  o první trojku. Dlouho to vypadalo, že body zůstanou doma, jenže během posledních pěti minut dokázal Medlov výsledek dvěma zásahy otočit.

V úvodních minutách se oba celky spíše oťukávaly a až postupem času začaly přicházet šance, které měli spíše hosté. Žádná z nich ale nebyla úplně stoprocentní až do 40. minuty, kdy se k dorážce dostal Michalík a otevřel skóre duelu. Do poločasu ale domácí nechtěli odcházet se ztrátou a krátce před posledním hvizdem dokázal tvrdou přízemní ranou srovnat Klimeš – 1:1.

Jestli byli v prvním poločase lepší hosté, tak ve druhém se to od startu otočilo, naopak tlačili domácí, kterým se díky druhé brance Klimeše podařilo dostat do vedení – 2:1. V dalších minutách se hrál vyrovnaný duel a postupně se zdálo, že si Lipová dojde pro výhru. Jenže posledních pět minut přineslo kruté rozluštění. Nejprve se předvedl Kasal, který trefil krásně přímý kop a srovnal. V poslední minutě dokázal skóre zvrátit ten samý hráč a Medlov si tak odvezl těsnou výhru 2:3.

SK Lipová

FK Medlov

2:3 (1:1)

Branky: 45. a 61. Klimeš – 40. Michalík, 86. a 90. Kasal. Rozhodčí: Vedral – Jelínek, Dokoupil. Žluté karty: 63. Palla – 90. Kasal. Diváků: 100.

Sestava Lipové: Holásek – Stryk, Žilka, Vyhlídal, Vykopal, Ráček, Palla (68. Šup), Kosek, Machynek, Klimeš, Bokůvka. Trenér: Pavel Růžička.