Fotbalový oddíl TJ Sokol Plumlov pořádá ve spolupráci s MP Vision Setkání legend plumlovské kopané 2023. Sportovně-společenská akce proběhne tuto sobotu 17. června odpoledne v areálu plumlovského fotbalového hřiště Borky.

Na co se návštěvníci mohou těšit? Prvním bodem programu bude od 15.00 hodin zápas veteránů Plumlova proti výběru veteránů Čechovic a Mostkovic, to znamená takové klasické derby starších pánů.

Po tomto atraktivním střetnutí přijde od 16.30 hodin na řadu zápas týmu plumlovských fotbalových legend proti mužstvu s názvem Zbytek světa. Tedy divácky asi ještě lákavější duel slibující pěkný, určitě i velmi zajímavý zážitek.

Od 19.00 hodin celou akci završí taneční večer se skupinou Jsme tu zas. Samozřejmostí pro fanoušky, kteří mohou organizátorům přispět dobrovolným vstupným, se stane bohaté občerstvení včetně dobrot z udírny.

„Zveme do hlediště všechny příznivce sportu a fotbalu zvlášť, kteří se chtějí pobavit u taktikou nesvázaných pohodových utkání se spoustou nastřílených gólů a u dobrého jídla i pití,“ pozval na Setkání legend plumlovské kopané sekretář tamního TJ Sokol František Kocourek.