Ani druhý přípravný zápas družině okolo kouče Kobylíka výsledkově nevyšel. Ve Slavoníně se sice dostaly Určice do vedení, to se jim však nepodařilo navýšit a posléze přišel trest, kdy domácí hráči utkání otočili. V souběžně hraném utkání v Kostelci se radovali hosté z Čechovic a mohou tak pomalu slavit celkové vítězství v tomto přátelském miniturnaji.

FK Slavonín

Sokol Určice

3:1 (1:1)

Branka Určic: Halouzka.  Sestava Určic: Hýbl – Kobylík, Zelina, Slezák, Kaprál – Paul, Mariánek, Bureš, Krajíček – Handl, Halouzka. Střídali: Žáček, Sosík. Hrající trenér: David Kobylík.

Hodnocení trenéra Určic Davida Kobylíka:

„Vstoupili jsme do zápasu velmi dobře. Brzy jsme šli do vedení. Měli jsme celou řadu šancí, mezi nimi i vyložených, kdy jsme mohli svůj náskok zvýšit, ale nedokázali jsme je proměnit. Postupem času se osměloval i domácí tým a začal hrát více směrem dopředu. Po jednom ze závarů se mu podařilo i srovnat. Ve druhé půli jsme měli zase řadu akcí, kdy jsme šli sami na brankáře, ale nevyužili jsme. A soupeř nás dokázal potrestat a skóre otočit. Více než výsledek je pro mě důležité, že jsme mohli odehrát další kvalitní přátelák.“   (jaf)

Průběžná tabulka miniturnaje

1. Čechovice   2          2          0          10:7

2. Slavonín     2          1          1          7:5

3. Kostelec     2          1          1          5:5

4. Určice         2          0          2          1:5