Druhý páteční duel miniturnaje přinesl souboj domácího Kostelce a hostujícího Slavonína. Boj o druhé místo nakonec dopadl více než jednoznačně a po dvaceti minutách se zápas víceméně dohrával. Domácí rozjeli střeleckou pouť hned na začátku duelu a zhruba po dvaceti minutách svítilo na tabuli hrozivé skóre pro hosty 6:0. Svěřenci trenéra Keluce tak zakončili jarní část sezóny vítězstvím a druhým místem v turnaji čtyř týmů. Nyní je čeká krátká pauza před startem ostré přípravy na nadcházející ročník.

 FC Kostelec na Hané - FK Slavonín 8:1 (6:0)

Branky Kostelce: 3x Lužný, 2x Hruban, Preisler, Josif, vlastní. 

Sestava Kostelce: Bělka – Fink, Pavlíček, Chytil, Pazdera – L. Grulich, Abrahám, Josif, Hruban – Preisler, Lužný. Střídali: Drčka, A. Grulich, Baláš, Kupka. Trenér: Lubomír Keluc.

Hodnocení trenéra Kostelce Lubomíra Keluce:

„V prvních dvaceti minutách se nám podařilo dát branku ze všeho, na co jsme sáhli. Ten výsledek neodpovídá hře, jaká na trávníku panovala, a pro hosty se jedná o hodně krutý výsledek. Samozřejmě jsem ale rád, že se nám podařilo se takto střelecky prosadit, na druhou stranu to stále není zcela směrodatný zápas. Na můj vkus tam bylo stále ještě zbytečně moc chyb, kterých se musíme vyvarovat. Celkově však tento dojezd jarní části splnil, co jsme chtěli. Ukázali se nám mladí hráči, kteří si hlasitě o místo v kádru říkají. I přístup kluků byl za mě dobrý. Teď však bude důležité, abychom se poctivě připravili na start sezóny a Kostelec se držel ve vrchních patrech tabulky.“ 

KONEČNÁ TABULKA MINITURNAJE

1. Čechovice   3          3          0          9          12:8

2. Kostelec      3          2          1          6          15:6

3. Slavonín     3          1          2          3          8:14

4. Určice         3          0          3          0          2:7