Po nevydařeném ročníku 19/20 mužstvo po Petru Kiškovi převzal Petr Matoušek. Ani následující ročník, v němž se odehrálo pouhých deset utkání, však nebyl ideální a znovu to vypadalo na záchranářské starosti. U mužstva tak nyní skončil kouč Matoušek, který však pokračuje v aktivní hráčské kariéře. Pravidelného účastníka krajských soutěží tak nyní dočasně převzal znovu kouč Petr Kiška. V současné době klub nového trenéra hledá, zatím tak není jisté, zda u kormidla zůstane dočasný staronový kouč, nebo se objeví nové jméno.

 

V Plumlově se posledními dvěma nekompletními ročníky doslova protrápili a bodů sbírali jako šafránu. To samozřejmě nebude chtít klub opakovat i ve třetím ročníku v řadě, proto se rozhodl sáhnout k určitým změnám. Jedna by měla přijít i na trenérském postu. „Já už mužstvo předal novému dočasnému kouči Petru Kiškovi, který nás nyní připravuje na nový soutěžní ročník, jméno nového trenéra však zatím není uzavřené a klub nadále kouče hledá,“ potvrdil informace redakci Petr Matoušek. „V současné chvíli se snažíme mužstvo připravit na nový ročník, abychom se konečně dokázali zvednout po nepovedených dvou letech. Chtěl bych však i nadále pomáhat klukům na hřišti, takže otázka trenéra je stále nedořešená,“ doplnil navrátilec Petr Kiška.

Jméno nového trenéra se už v Plumlově rýsovalo. Podle informací Večerníku se mělo jednat o Petra Gottwalda, který už má z regionálních klubů řadu zkušeností. K angažování však nakonec nedošlo. „Ano, mohu potvrdit, že nějaká jednání s Petrem probíhala. Bohužel se nám však nyní z osobních důvodů omluvil, což respektujeme a musím hledat dál,“ potvrdil současný hrající kouč Petr Kiška.

 

Další novinky z fotbalového prostředí čtěte v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 14. června