Co se očekávalo, to je nyní potvrzené. Ze čtveřice hráčů, kteří vyrazili po sezóně zpět do Sigmy, se znovu v dresu Prostějova neobjeví ani jediný. Plejeři Jakub Matoušek, Tomáš Zlatohlávek a také Štěpán Langer s Jiřím Spáčilem se navíc rozutekli do všech stran.


Jak už Večerník informoval, Jakub Matoušek nakonec zůstává v Sigmě. Krajní, výrazně útočně zaměřený záložník zde zaujal. A nyní má šanci se probít do ligy. O něco menší ji možná má Tomáš Zlatohlávek. Ten vyrazil do Vlašimi. „Není pravda, že bychom o něj neměli zájem. Osobně jsem mu volal a on na to, že se mu v Prostějově líbilo, byl by ale rád blíže Praze,“ uvedl sportovní manažer Ladislav Dudík. Podle jeho slov chtěl být hráč více na očích pražským celkům.
Dvojice Spáčil, Langer nakonec zůstává podobně jako Matoušek v Olomouci, ale v „B“ týmu. „Rozmýšleli jsme se, zda je brát, protože v minulém ročníku nebyli moc vytížení. Nakonec jsme se rozhodli takto,“ konstatoval Ladislav Dudík. Jediné otazníky tak zůstávají stran nových hráčů, jako jsou Vichta, Bartolomeu, Vlachovský a Kadlec.