Až v půlce července odtajnili Jestřábi aktuální soupisku, s níž půjdou do přípravných zápasů. Zůstalo v ní pět hráčů z minulé sezóny (Jáchym, Jiránek, Novák, Zajíc, Staněk), jinak jde o samá nová jména. Kromě tedy Matouše Venkrbce, který se po letech vrací na Hanou. Několik jmen už předtím přinesl i PROSTĚJOVSKÝ Večerník. Jiná ale zůstávala až dosud skrytá. Mezi nimi zaujme zejména zkušený bek Tomáš Valenta. A také forvard Patrik Machač. „Má 28 roků, je to moc šikovný hráč. Byl na Kladně, na Slavii. Vybrali jsme si jej už loni. Nakonec to neklaplo, tentokrát už jsme se ale domluvili. Je těžké říct, že by byl rozdílovým hráčem, těch by tam mělo být několik,“ říká asistent trenéra Ivo Peštuka na adresu Patrika Machače.

Aktuální soupiska ukazuje, že by tým měl mít opět mladou obranu a spíše zkušený útok. Aktuální zkoušky a ladění kádru však mohou s výše zmíněným ještě hodně zamávat. „Ještě pracujeme na tom, abychom dostali dva zkušené obránce do mužstva. Tím pádem by se to srovnalo. Věřím, že hráči, které jsme vybrali, jsou kvalitní. A bude to fungovat. Mladé beky jsme sledovali a máme o nich informace, že by měli fakt dobře fungovat,“ konstatuje Ivo Peštuka. Aktuálně totiž z obránců hned pět má okolo dvaceti let. Jeden otazník pak panuje i nad brankářem. „Máme v úmyslu dořešit ještě třetího brankáře. Brankáři se pak musí porvat o pozici dvojky. Zápasy, jež jsme viděli, tak na konci nechytal, nicméně jinak měl velmi dobrá utkání, o pozici dvojky se za Jardou popere,“ říká Ivo Peštuka k práci s týmem. Ten by měl být zúžený po 8. srpnu.

Klub rovněž představil nové logo. Krátce po sezóně oznámil, že s tím stávajícím již nepočítá. A poprosil fanoušky o pomoc s jeho tvorbou. Nakonec má ale logo poněkud exotický původ. „Máme již nové logo, se kterým budeme ode dnešního dne oficiálně spojeni. Logo vzniklo až na daleké Jávě v Indonésii a pevně věřím, že se stane novým symbolem všech skutečných fanoušků prostějovského hokeje. Těším se na Vás všechny v nové sezóně," vzkázal přes web Jestřábů generální manažer klubu Jaroslav Luňák. Dále oddíl vzkázal, že má logo působit moderněji a čistěji.