Nedávno jsme psali o tom, že Třebíč uveřejnila hned několik podpisů pro příští sezónu. Vesměs šlo o zkušené útočníky, kteří již nějakou dobu za Třebíč hrají. Nyní oznámil klub další podpisy. A tentokrát jde o obránce. Dres Horáků by měli v další sezóně oblékat také Antonín Bořuta a Michal Furch.

Pro Třebíč se může jednat o důležité podpisy. Bořuta se ukázal, jako nesmírně platný hráč. Coby obránce už překonal hranici třiceti bodů. Ve 34 letech je velice zkušený, řadu zápasů odehrál v extralize a Chance lize. Minulou sezónu působil v Anglii a v Rakousku. Nakoukl také dříve do reprezentace. Bořuta přišel do Třebíče před aktuální sezónou a ihned se zařadil mezi opory. Dokonce je trvale nejproduktivnějším bekem celé Chance ligy.

Druhý z beků Michal Furch je zase trochu jiný typ hráče. Pro tým je důležitý coby pravák, který umí dobře bránit. I on sice přidává tu a tam body, zdaleka ale ne v takové míře jako Bořuta. Furch je odchovancem Komety Brno, velkou část kariéry ale odehrál právě za Třebíč. Čtyřiadvacetiletý bek měl v minulé sezóně velmi dobrá čísla, dostal se přes deset bodů a v pobytu na ledě patřil mezi nejlepší v soutěži.