To, o čem se delší čas spekulovalo, je, zdá se, tady! Už v loňském ročníku směřovala podpora SK 1913 PROSTĚJOV do jednoho z amatérských celků v Záhorské lize a nyní by mohl od nového ročníku klub působit pod svou hlavičkou nejen v mládežnických kategoriích, ale také plnohodnotně v té seniorské! Jakou soutěž bude „eskáčko“ hrát, se dozvíte ze stránek Večerníku brzy, ale jak jsme zjistili nyní, na led nově skládaný tým vyjede pospolu již v tomto týdnu. A to se zajímavými jmény na soupisce, jež hokejoví fanoušci v Prostějově dobře znají!

První přípravný zápas čeká na SK 1913 dle rozpisu ledové plochy Víceúčelové haly-zimního stadionu už v pátek 25. srpna, kde změří síly proti hokejistům Blanska. Úvodní buly by mělo být vhozeno v 18.00 hodin. Kdo vyjede v prostějovském dresu bojovat o místo v kádru? A kdo se postaví na lavičku jako hlavní trenér? To prozatím zůstává zahaleno rouškou tajemství... ovšem bude tomu tak pouze pár hodin.

Na zápas je vstupné zdarma a k tomu bude pro fanoušky připravena „desítka“ Radegast. Kdo se tedy bude chtít dozvědět víc, tomu doporučujeme páteční návštěvu „zimáku“ a zakoupení příštího čísla PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Ten bude i nadále exkluzivním mediálním partnerem SK 1913 Prostějov.