Hned dva duely čekají na hokejisty eskáčka v tomto týdnu. Už ve středu se svěřenci kouče Michala Janečka představí na půdě soupeře, duel odehrají na ledě Blanska. Náročný soupeř, který už ukázal, že dovede trápit, tak nebude jednoduchým protivníkem. Navíc se hraje ve středu, takže bude i otázkou, jak na tom hráči budou v důsledku pracovních a dalších povinností. Hrát se bude až od 19.00 hodin a SK Prostějov 1913 chce nadále potvrzovat roli jednoho z hlavních favoritů soutěže.

Už první duel ukázal, že soupeř z Blanska nebude žádným nazdárkem a v domácím prostředí se povedlo hráčům Prostějova utkání definitivně zlomit až ve třetí části, kdy hosty nepoložil ani stav 3:0. „Určitě to nebude nic snadného a dá se čekat, že soupeř bude doma ještě lepší než na ledě soupeře. Musíme se na to dobře připravit. Věřím, že tím, že hrajeme až v 19.00 hodin, tak budeme mít většinu kádru k dispozici. Snad si přivezeme další dobrý výsledek a tento náročnější týden zvládneme, jak bychom si přáli,“ zmínil kouč Michal Janeček.

Zda se podaří získat další tři body a dobře se tak naladit na další domácí duel, který přijde na řadu už v neděli, bude jasno ve středu večer. Hokejisté si každopádně přejí pozdní návrat s plným bodovým ziskem.