Hokejový život je nevyzpytatelný, a tak jednu sezónu může hráč nastupovat za tým a druhou za jeho největšího rivala. Totéž přitom nejspíš čeká dva někdejší hráče Prostějova. Zatímco v minulosti si tuto nevděčnou roli vyzkoušel třeba Zdeněk Čáp, nyní by podobnou zkušenost měla zažít taky dvojice Matěj Novák a František Hrdinka!

 

Na veřejnost se totiž koncem minulého týdne dostaly informace, že by oba někdejší Jestřábi měli brzy být v kádru Přerova. Večerník tak zjišťoval, zda v dresu se zubrem uvidíme oba výrazné členy dosavadní jestřábí družiny. Zatímco vedení LHK nekomunikuje, přerovský funkcionář se vyjádřil, byť neurčitě. „Nemůžu ani potvrdit, ani vyvrátit, je to v řešení. Každopádně zájem o ně máme, ale zatím se to řeší. Jasno by mělo být v nadcházejícím týdnu,“ konstatoval sportovní manažer přerovského klubu Pavel Hanák.

Oba hokejisté se v Prostějově dobře zapsali, Hrdinka jako druhý nejproduktivnější obránce minulé sezóny, Novák coby nadějný útočník pro další roky. Spolu s nimi odešel mimo jiné i Tomáš Kaut. Někdejší kapitán Jestřábů ale už též může mít předjednané další působiště, v jeho případě se spekuluje o Vrchlabí.