Další dvě kola má za sebou Chance liga. Ta již předtím naznačila, komu se nejspíš bude dařit a komu vůbec ne. Na vrcholu tabulky je tak nadále Třebíč, která je dokonce dosud neporažená. Navíc získala plný počet bodů. Naposledy si poradila se Šumperkem a s Kadaní. Dominance Třebíče začíná být postupně vidět i na statistikách, tým má v první dvacítce bodování hned tři hráče (Krliš, Vodný, Ferda).

A i když hráči jako Psota, Šťovíček nebo Bittner nejsou nyní tak produktivní, tým výsledkově i výkonnostně šlape. Nechává za sebou přitom takové celky jako Jihlava nebo Vsetín.

Naopak je tu stále jeden tým, který ani jednou nebodoval. A tím je Kadaň. Po další přestavbě kádru se mohlo zdát, že tentokrát už by z toho poslední místo být nemuselo. Realita je ale jiná, Severočeši jsou nadále bez bodu, v posledních dvou utkáních opět vysoko prohráli. Navíc je jejich situace o to horší, že Benátky nad Jizerou naopak poprvé bodovaly, když skolily Ústí nad Labem. Kadaň tak nyní na spodku tabulky zůstává osamocená. Navíc ji čekají obtížní soupeři jako pátý Sokolov a šestí Jestřábi.