Výsledky regionálních sportovců na mezinárodní i tuzemské úrovni ocení vedení hejtmanství již dnes, tj. ve středu 4. května, kdy v Moravském divadle v Olomouci proběhne od 19.30 hodin slavnostní večer ankety Nejlepší sportovec Olomouckého kraje 2021. Společně s vedením kraje klání tradičně pořádá marketingová společnosti TK PLUS.

„Jde skutečně o tradiční akci, u které jsme od prvního ročníku. Jsme rádi, že se na přípravě a pořádání můžeme opět podílet a věříme, že půjde o další příjemný večer, v jehož průběhu si připomeneme největší úspěchy loňského roku,“ uvedl za marketingovou společnost TK PLUS Tomáš Cibulec.

Anketa je opět vyhlašovaná v sedmi kategoriích – nejlepší sportovec, nejlepší družstvo, nejlepší junior, nejlepší juniorské družstvo, nejlepší trenér, nejlepší handicapovaný sportovec a nejlepší handicapovaná sportovkyně. Samostatně bude udělena Cena Olomouckého kraje.

„Náš kraj je regionem kladoucím na sport velký důraz. Naši reprezentanti vynikají v individuálních i kolektivních sportech, stejně tak mají skvělé výsledky v letních i zimních sportech. Tuto oblast považujeme za příležitost pro skvělou prezentaci celého kraje.

Anketa Sportovec Olomouckého kraje je tradičním oceněním sportovců i trenérů a nezapomíná ani na muže a ženy se zdravotním handicapem. Laureáty jsou také organizátoři významných akcí. Jsem rád, že se po pandemii můžeme vrátit k pořádání této akce a našim sportovcům tímto způsobem poděkovat na skvělé výkony,“ řekl Michal Zácha, náměstek hejtmana Olomouckého kraje.

 

17 letak sportovec