Ve zdravém těle zdravý duch. A pro zdravé tělo je zásadní pravidelný pohyb. Bez něj to zkrátka nejde. Abychom se cítili dobře, potřebujeme nejen duševní, ale i fyzické zdraví. Nikde není psáno, že sportovat se musí na bůhvíjaké úrovni, ale už jen zájem o sport a jeho aktivní provádění mají blahodárné účinky. Dodržovat zásady zdravého stravování a štíhlou linii jde sice i bez pohybu, ale pohybový aparát pravidelně se hýbajícího člověka je na tom zásadně lépe.

A škála sportů je opravdu pestrá, ani prostějovský region v tomto ohledu nezůstává pozadu. Někdy vám k tomu navíc stačí jen malý plácek, jindy je lepší si zaplatit, abyste ze hry měli větší požitek. Hlavně se ale nebát, protože sportovat se dá začít opravdu kdykoliv a v jakémkoliv věku. Opravdový sportovní zážitek bez hřiště nejde, proto pro vás PROSTĚJOVSKÝ Večerník připravil na dnešek speciální stranu právě na toto téma.

 

Tematickou stranu PROSTĚJOVSKO & KAM ZA SPORTEM najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vyšel v pondělí 9. května