Pravidelně největší fotbalový turnaj v regionu, který hostilo hřiště v Krumsíně, se ani letos neuskuteční. Klání pořádané vždy první víkend v červenci neproběhne už třetím rokem v řadě!

Předchozí dvě zastavila nejasná situace okolo covidu, letos je dle organizátorů důvodů více, jedním ze zásadních je budování kanalizace a nové cesty kolem hřiště. V příštím roce by se ale turnaj měl do kalendáře prázdninových podniků podvrátit a čekat by jej měly i novinky. Během dubna ještě kolovaly různé informace, ve druhém květnovém týdnu ale přišel finální verdikt.

„V pátek padlo definitivní rozhodnutí ohledně letošního ročníku Krumsínského Haná Cupu 2022. Výbor TJ Krumsín se definitivně unesl na tom, že Haná Cup se letos konat nebude. Důvodů je víc, jedním z nich je i budování kanalizace a cesty kolem fotbalového hřiště,“ potvrdil hlavní organizátor Martin Ošťádal. „Turnaj čekají v příštím roce velké změny, takže jsme nechtěli nic uspěchat. Omlouváme se všem, ale bohužel jsme nebyli schopni najít nějaké rozumné řešení,“ vzkázal Ošťádal.