V Liberci se konalo taneční mistrovství světa 2023, na kterém dosáhla dalšího výrazného úspěchu prostějovská Taneční škola Pirouette. V jedné z mládežnických kategorií její formace dokázala zvítězit a do klubové sbírky tak přidat nový světový titul!

Následně pak TŠ Pirouette uspořádala v hale RG a ZŠ Otto Wichterleho Prostějov další ročník tradiční akce Vánoční taneční koktejly, jež byla už posedmé spojena s charitativním projektem Děti tančí dětem. Tentokrát veškerý výtěžek putoval na podporu Davida Hermana a Štěpána Tihelky.

Nakonec se pro zdravotně handicapované chlapce podařilo vybrat neuvěřitelnou částku 161 408 korun! Což bylo nejvíc za všechny dosud uskutečněné ročníky. „Rok co rok si říkáme, že jsme dosáhli maxima, ale pak nás všechny překvapíte. Opět jsme společně dokázali, že dobrých lidí je tu spousta,“ zněl vzkaz z úspěšné taneční školy.

„Nesmírně si vážíme, že vás máme. Davídkovi a Štěpánkovi tak můžeme přispět krásnou částkou, která bude použita na rehabilitace a pomůcky. Mějte kouzelné Vánoce a díky, že jste,“ připojila TŠ Pirouette poděkování každému, kdo různými způsoby z řady možností nějak přispěl.