Minulou sobotu se judisté vydali do Brna, kde je čekal turnaj v městské části Líšeň. Opět pak svěřenci trenérů pod Sokolem I Prostějov potvrdili, že jejich práce přináší ovoce. Tentokrát z toho bylo hned pět medailí, z toho dvě zlaté, dvě stříbrné a jedna bronzová.

 

„V kategorii U16 Laura Padrnosová a Matěj Kolář nedali svým soupeřkám nejmenší šanci a vybojovali v turnaji 1. místo. Zuzana Šindelářová ve finále těsně prohrála a obsadila tak 2. místo. Další Dominik Hrňa nestačil pouze na finalisty jeho váhové kategorie a obsadil tak krásné 3. místo,“ prozradil úvodem šéftrenér Zdeněk Gottwald.

Další stříbrnou medaili přidal Petr Hrádzil v kategorii do čtrnácti let, kde prošel až do finále, tam však jeho zaváhání dokázal soupeř využít. „Agáta Padrnosová se při rozcvičování zranila tak nešťastně, že nemohla nastoupit do bojů o cenné kovy. Posledním zástupcem prostějovského juda byl Jan Melka, ten se však nedostal do finále přes kvalitního soupeře. V boji o stupně vítězů mu už došly síly, obsadil tak 5. místo. Protože je začátek sezóny a všichni jsou nejmladší ve svých věkových kategoriích, je to pro nás perfektní start. Před námi je spousta práce,“ zakončil Zdeněk Gottwald.