V sobotu 23. března proběhl další z turnajů v judu, který se tentokrát konal v Brně. Oddíl judo Sokol I. Prostějov reprezentovalo 11 judistů, a to ve všech věkových kategoriích U10 až U16. Nejvíce se zadařilo Anny Zacharové, která porazila všechny své 4 soupeřky, a Zuzaně Šindelářové, která sice na jednu soupeřku nenašla ten správný recept, ale ostatní dva zápasy zvládla na jedničku. Obě obsadily první místa.

Dařilo se i mezi našimi nejmenšími, kde Natálie Holubová obsadila druhé místo. Další dvě druhá místa následně přidal Petr Hrazdil a Dominik Hrňa. Každý sice jednou prohrál, ale další zápasy už měli hoši plně pod kontrolou, ve své režii. Zde je důležité vyzdvihnout Domču, který si hravě poradil se 100kg borcem krásným hodem na celá záda technikou Osoto-gari. 

Agáta Padrnosová se hned v prvním zápase setkala s Anny. Opravdu pěkný zápas dvou judistek ze stejného oddílu. Agi nakonec s bilancí dvou výher a dvou proher brala 3. místo. Pomyslnou bramborovou medaili dnes získaly Natálie Tinková a Eva Vránová. Ani Dominik Tinka, Oliver Petricius a Monika Švancarová na příčky vítězů nedosáhli, zato však nasbírali mnoho cenných zkušeností.