Abrahámoviny měl letos oslavit tradiční turnaj v zápase řecko-římském Memoriál Gustava Frištenského. Jeho pořadatelé z oddílu TJ Sokol I Prostějov plánovali na 10. října do sokolovny na Skálově náměstí už třiatřicátý ročník, ten však byl nakonec vinou šíření nemoci covid-19 definitivně zrušen.

V době před uskutečněním prestižní akce se koronavirus v České republice opětovně rozmáhal, tím pádem se zpřísňovala i hygienická opatření. Úplný zákaz sportování ve vnitřních prostorech sice platil až od 12. října, ale ani o dva dny dříve by Memoriál Frištenského 2020 nešlo při plánované účasti více než stovky zápasníků na malém prostoru bezpečně uskutečnit. Proto organizátoři raději vše odvolali.

Vzhledem k přetrvávající zdravotní situaci v zemi není momentálně v plánu žádný náhradní termín, tím pádem 33. ročník s velkou pravděpodobností vůbec neproběhne. Známé prostějovské klání přitom patří mezi republikově významné podniky s mezinárodní účastí, například loni jej slavnostně zahajoval slavný MMA bojovník a bývalý zápasník Karlos Vémola.