Zasloužené ovoce sbírá na konci sezóny stříbrný medailista Tokia Vadlejch, který se stal vítězem ankety Atlet roku před dalším oštěpařem Vítězslavem Veselým a koulařem Tomášem Staňkem. A jeho úspěchy mají i prostějovskou stopáž.

„S Jakubem dlouhodobě spolupracujeme prostřednictvím reprezentační sekce Star Teamu, jejímž ambasadorem se Jan Železný. Oštěpaři patří řadu let mezi nejlepší naše sportovce a máme velkou radost, že se to na olympiádě v Tokiu opět potvrdilo,“ prohlásil Miroslav Černošek, který nejlepšího českého atleta řadu sezón zastupuje jako manažer. „Naše spolupráce bude pokračovat a věřím, že bude podobně úspěšná,“ dodal Černošek k jednom z členů STAR TEAMu.

Na další dobré výsledky myslí také sám Vadlejch. „Příští rok je mistrovství světa i Evropy. Chtěl bych absolvovat oba šampionáty. Z Evropy ještě medaili nemám. A v hlavě už mám i olympiádu v Paříži. To, že se mi podařilo uspět v Japonsku, mi dodává sebevědomí i na největším závodě. Pokusím se to zopakovat,“ plánuje nejlepší atlet sezóny.