Hned v devíti skupinách v minulém roce bojovali o vítězství účastníci tradiční tenisové Ligy rekreantů. Vyhlášení proběhlo později než v předešlých letech a důvodem byly dozvuky koronavirové pandemie.

„Dříve se výsledky vyhlašovaly v rámci tenisového plesu, který byl kvůli covidu zrušený. Vítězové byli proto oznámeni v průběhu nedávného turnaje Memoriál Jiřího Zemana,“ objasnil manažer TK PLUS Tomáš Cibulec. O klání Večerník informoval v minulém vydání.

Vítězem skupiny 1 ve dvouhře se stal Michal Šilhánek, dvojce dominoval Jan Pospíšil a ve třetí skupině uspěl Michal Černý. Radek Lojda obsadil první místo ve čtvrté skupině.

Ve čtyřech skupinách se bojovalo také ve čtyřhře. První dvě grupy ovládly páry Krupička - Šilhánek a Zedníček - Cetkovský. Debly od 110 let vyhrála dvojice Synek - Raška a skupinu od 120 let Kadlec - Synek. Ve skupině Lady debl si triumf zajistila dvojice Hyndrichová - Zhánělová.

Nový ročník Ligy rekreantů odstartoval 21. května, na tenisty v jednotlivých skupinách čeká celá řada zápasů a sportovních zážitků, stejně jako v případě předchozích ročníků oblíbené soutěže. O tom bude Večerník opět informovat.