Jak už jsme informovali v minulém vydání Večerníku, přípravy na jubilejní 10. ročník tenisového turnaje ve čtyřhře neregistrovaných PROSTĚJOV CUP 2021 plánovaného na sobotu 26. června jsou v plném proudu. Od organizátorů jsme aktuálně dostali jednu zajímavou informaci.

„Uzavřeli jsme partnerství se třemi velkými mimoprostějovskými společnostmi, čímž se naše akce dostává na ještě mnohem vyšší ekonomický level než dosud. A to v hodně složitých koronavirových časech, kdy je shánění peněz na sportovní projekty obecně velmi těžké. My můžeme prozradit, že naše letošní klání bude mít i díky trojici nových partnerů rozpočet okolo dvou set tisíc korun,“ pustili ven až neuvěřitelnou cifru organizátoři PROSTĚJOV CUPu Martin Krupička a Petr Doseděl.

Které subjekty se tedy rozhodly významně podpořit nejlépe zajištěný turnaj neprofesionálních tenistů v České republice a bez přehánění snad i v celé střední Evropě? Známá firma Raclette vyhlášená svými úžasnými sýrovými party. Dále společnost Neuklouzni budující protiskluzové povrchy na míru. A firma JS Phone specializující se na obchodní a poradenskou činnost. „Jde o velké společnosti z největších měst ČR, které se rozhodly finančně podílet na co nejvyšší kvalitě našeho turnaje. Za pomoc velice děkujeme a uděláme maximum, aby desátý ročník PROSTĚJOV CUPu proběhl po všech stránkách na skutečně špičkové úrovni k oboustranné spokojenosti. A třeba i otevřel pokračování vzájemné spolupráce do dalších let,“ uvedli Krupička s Dosedělem.

V každém případě se prostějovský region může začátkem léta těšit na sportovní událost, která v pozitivním smyslu zahýbe zdejším děním. „Věřím, že zachováme tradici a naším turnajem opět budeme prezentovat město Prostějov a veškeré partnery i daleko za jeho hranicemi. Naším jednoznačným cílem znovu je maximální možná úroveň jak hráčská, tak co do zázemí i celkového zajištění,“ zdůraznili Krupička a Doseděl.