Dlouholetou tradici má každoroční setkání všech kmenových zaměstnanců marketingové agentury TK PLUS Prostějov před Vánocemi u slavnostního oběda. Pouze loni jej přísný koronavirový lockdown znemožnil uspořádat, zatímco letos se navzdory opětovně komplikované situaci s covid-19 již znovu uskutečnil.

V úterý 21. prosince před polednem zasedli k bohatě prostřeným stolům, které zaplnily celé foyer v přízemní Národního sportovního centra PV, (téměř) všichni ti, kteří pracují pod křídly známé hanácké společnosti zabývající se převážně sportem. Tedy vedoucí představitelé TK PLUS, manažeři i klasičtí zaměstnanci, pracovníci starající se o sportovní areály, ale také tenisté TK Agrofert Prostějov a samozřejmě volejbalistky VK Prostějov společně s realizačním týmem v čele s hlavním trenérem Miroslavem Čadou.

Krátké úvodní slovo pronesl Petr Chytil, načež jej předal vzácnému hostovi – primátorovi statutárního města Prostějov Františku Jurovi. „Cítím se tady mezi vámi výborně, jste pro mě jako sportovní rodina. Především vám chci moc poděkovat za skvělou reprezentaci města Prostějova a popřát, ať se práce dál daří co nejlépe. Pokud možno brzy bez větších covidových omezení,“ řekl mimo jiné František Jura.

Svým projevem na primátora navázal šéf TK PLUS Miroslav Černošek. „Loni touto dobou jsem byl trochu nemocen,“ rozesmál nejprve přítomné poněkud černohumornou vzpomínkou na svůj těžký průběh covidu. „Ale už dlouho jsem opět plný energie a mám radost, že vy také. Všem vám patří velké poděkování za kvalitně odváděnou práci, vedli jste si skvěle. Spočítal jsem, že tento slavnostní oběd děláme už po šestadvacáté, což je báječná tradice. Chci vám popřát krásné a klidné Vánoce s nejbližšími i úspěšný nový rok 2022,“ vybrali jsme z hodnoticí řeči Miroslava Černoška.

Slavnostní přípitek následně pronesl Petr Chytil, a to s logickým důrazem na přání pevného zdraví. Pak se již podávalo vynikající menu, osazenstvo včetně nádherně ošacených volejbalistek vékáčka si pochutnalo na hovězím vývaru, klasické svíčkové s knedlíky a jako dezert se podávalo tiramisu.