Navzdory koronaviru má výborná herečka a zpěvačka s úžasným hlasem Eva Hacurová za sebou perný rok. Své četné aktivity však nyní bude muset poněkud omezit. Se synem letitého člena Divadla v Dlouhé Jana Vondráčka Kryštofem očekávají narození potomka. Na svět by měla přijít do konce dubna.

Osmadvacetiletá Eva Hacurová diváky obrazovek dlouhodobě oslovuje rolí přítelkyně Bedřicha a vášnivé kovářky Alice v seriálu TV Nova Ulice. V Prostějově jsme ji pak mohli vidět loni v srpnu, kdy zazpívala během módní přehlídky konané na prostějovském náměstí v rámci programu Kulturního léta.

Hacurová je však v první řadě oceňovanou divadelní herečkou a stálicí oblíbeného pražského Divadla v Dlouhé. Minimálně na nějaký čas však bude muset své priority přehodnotit. Přestože se s partnerem na narození miminka nesmírně těší, její těhotenství rozhodně nebylo pouze procházkou rozkvetlou zahradou.

„Asi bych jej neoznačila za nejhezčí období v životě ženy. Hraní během něj pro mě bylo občas trochu za trest. Zjistila jsem totiž, že ranní nevolnosti mohou být i celodenní záležitostí, a to klidně i několik měsíců. Hormony také pracují, takže radost se dlouho mísila se strachem, abychom byly s malou obě v pořádku. Až teď začínám být ve větší pohodě,“ otevřeně prozradila prostějovská rodačka serveru super.cz s tím, že se mohou těšit na holčičku. „Naše rodina by se měla rozšířit do konce dubna, ale kdo ví, malá princezna určitě pozná, kdy bude ten správný čas,“ směje se stále více oblíbenější herečka.