Hokejisté Prostějova jsou už znovu na ledě, což značí jediné. Pomalu a jistě se blíží zahájení nového soutěžního ročníku. Před novým ročníkem nyní klub odtajnil nové permanentky i ceník. Oproti minulým ročníkům přijdou změny. Vstupenky se budou dělit podle atraktivity soupeře a pro permanentkáře slibuje klub výhody. Ceny oproti minulému ročníku šly nahoru u všech položek. „S ohledem na rostoucí inflaci muselo také vedení klubu přikročit na zvýšení cen, jako je tomu i v jiných klubech,“ stojí v prohlášení Jestřábů.

Od letošního ročníku jsou vstupenky na jednotlivé zápasy rozděleny do dvou kategorií podle soupeře. Standardní cena vstupenky na zápasy je 150 korun. V šesti případech při zápasech se Zlínem, Přerovem a Vsetínem si budete muset pořídit vstupenku Premium, jejíž cena je 180 korun. „Na premium zápasy bude vždy předprodej, jelikož jde o prestižní zápasy Chance ligy. V rámci těchto zápasů budou také naši sponzoři takzvaným partnerem zápasu a na stadionu budou probíhat různé zajímavé akce pro fanoušky,“ vzkázal k novince marketingový manažer Michal Mareš.

Na přípravné zápasy platí jednotná cena 80 korun. V případě, že Jestřábi dosáhnou na play-off, budou ceny vstupenek podle jednotlivé fáze závěrečné části sezóny. Předkolo bude vycházet na 200 korun, čtvrtfinále na 220 korun, semifinále na 260 korun a případné finále a následná baráž na 300 korun.

Razantní změnou prošly i permanentky, které jsou nově rozděleny na dvě kategorie. Kategorie Silver zahrnuje kompletní základní část a čtyři domácí přípravné duely. Její cena je 3200 korun a zahrnuje také předkupní právo vstupenek na play-off. U varianty Gold, která je o tisícikorunu dražší, je v ceně vstup i na všechny zápasy play-off. „Na permanentkách jsme s vedením hodně pracovali a věřím, že budou pro naše fanoušky atraktivní a výhodné. Hlavním cílem bylo vytvořit dvě varianty tak, aby si každý mohl vybrat a obsahovaly různé benefity,“ prozradil Michal Mareš. Novinkou k permanentkám bude také možnost zakoupení celosezónní libovolné sedačky.