Strážníci městské policie po čase opět řešili případ fyzického napadení mezi partnery. Tentokrát mezi mužem a ženou padaly facky navzájem! Partnerské nesrovnalosti řešili oba v sobotu 27. listopadu v opilém stavu, a to se ukázalo jako velká chyba.

„Strážníci museli řešit napadení mezi devětatřicetiletou ženou a jejím čtyřiatřicetiletým přítelem. Celý incident se odehrál v bytě, kde nejprve došlo ke slovní výměně názorů. Partneři se nedokázali dohodnout, a tak přišla na řadu fackovaná. Nejprve měla žena uhodit svého přítele. Ten si to nenechal líbit a oplatil stejnou mincí. Své přítelkyni uštědřil facku na levou tvář. Razance úderu měla za následek podlitinu levého oka,“ popsal melu v domácnosti Petr Zapletal, zastupující tiskový mluvčí Městské policie Prostějov.

Zraněná žena však lékařské ošetření odmítla. Vzhledem k opilosti páru provedli strážníci u obou dechovou zkoušku. „Výsledek byl pozitivní, a to u ženy 1,91 promile a u muže 2,14 promile alkoholu. Za přítomnosti hlídky byla partnerská rozepře uklidněna a muž následně z bytu odešel. Celý případ bude mít dohru u správního orgánu, kam byl oznámen pro podezření z přestupku proti občanskému soužití,“ dodal Zapletal.