Tohle začíná připomínat smutnou komedii. Přestože vše směřovalo k tomu, aby v pondělí 8. března byl konečně vynesen rozsudek v procesu s Lukášem Šindýlkem, ani tentokrát se to nepodařilo. Muž, jehož obžaloba už více jak rok viní z rozsáhlého prodeje drog, měl v den procesu zkolabovat! 

Devětačtyřicetiletý Lukáš Šindýlek již byl v minulosti za prodej drog odsouzen k podmíněnému trestu, v případě prokázání viny mu tedy hrozí, že si bude muset odsedět oba tresty. Proces s ním se protáhl i kvůli tomu, že loni v srpnu na motorce nesmyslně ujížděl policistům a po následné nehodě na Joštově náměstí skončil v nemocnici.  

Na začátku uplynulého týdne měla být konečně vyslechnuta poslední a zároveň jedna z klíčových svědkyň. Monika M. se sice k soudu po řadě urgencí konečně dostavila, kdo však tentokrát chyběl, byl sám obžalovaný. „Zhruba hodinu a půl před začátkem hlavního líčení volala soudu Monika Dirdová Zapletalová s tím, že obžalovaný zkolaboval a právě je u něj záchranář, který se chystá jej odvézt do nemocnice,“ vysvětlil důvod dalšího zdržení státní zástupce Ivo Černík, který případ dozoruje.

Rozsudek v procesu s ním bohužel ani tentokrát nepadl, hlavní líčení muselo být opět odročeno na úterý 30. března.