Záhy po skončení uplynulé klubové sezóny vybuchla na scéně českého ženského volejbalu přestupová bomba oznámením, že top univerzálka nejvyšší tuzemské soutěže Nikola Kvapilová jde z Liberce do VK Prostějov. Co dál se v kádru Hanaček změní?

Bude toho tentokrát hodně, ačkoliv další oficiální informace dosud chybí. „Vzhledem k ještě platným smlouvám hráček i některým neuzavřeným jednáním zatím nemůžu prozradit konkrétní složení našeho A-týmu pro příští ročník 2024/25,“ sdělil generální manažer a nadále i kouč vékáčka Miroslav Čada.

Co se však v zákulisí už ví a je veřejným tajemstvím, že trojice Simona Bajusz (nahrávačka), Michaela Smolková a Josefína Smolková (obě smečařky) odchází z VK do rivalské Olomouce. S ohledem na angažování Kvapilové vcelku logicky ukončí své prostějovské působení opakovaně zraněná Karin Šunderlíková.

A jinak se teprve uvidí. Každopádně již také prosáklo, že společně s Nikolou naberou z Dukly směr Prostějov hned tři další plejerky! „Znovu stavíme silný mančaft,“ ujistil Čada, že místní fanoušci se opět mají nač těšit.