Dnes je vám předkládán souhrn událostí, které v našem krásném městě proběhly během úvodních šesti měsíců roku. Současné vedení Magistrátu statutárního města Prostějova v této příloze skládá pomyslné účty svým obyvatelům, načež v rozhovorech s jednotlivými zástupci vedení radnice najdete nejenom shrnutí a poukaz na největší investiční akce tohoto roku, ale dozvíte se i o spoustě plánů a aktivit, které nás teprve čekají.

A to ze všech oblastí, které náš ŽIVOT VE MĚSTĚ zahrnuje. Pokud tedy chcete získat absolutní přehled o tom, co se v Prostějově událo v tomto kalendářním roce a co nás v něm ještě čeká, doporučujeme uvařit si kávičku, usednout do křesla a pročíst si pozorně dnešní speciál, který je věnován především nadcházejícímu létu. Naším cílem je nejen přilákat do města návštěvníky z okolí, ale nabídnout také bohatý kulturní program pro obyvatele Prostějova. Věříme, že z letošní pestré nabídky si vybere opravdu každý a na akcích se uvidíme. My u toho budeme určitě!

Pohodovou dovolené a klidné prázdniny přeje kolektiv PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku

 

Speciální příloha zaměřená na ŽIVOT VE MĚSTĚ I vychází jako součást tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku v pondělí 12. června