Legendární Tublatanka slaví 40 let novým albem a velkolepým turné! Přední slovenská rocková skupina má za sebou velice bohatou historii. Vznikla totiž již kolem roku 1982 a v následujících desetiletích přinesla řadu hitů, které jsou dodnes velmi populární.

 

Za dobu své existence vydala Tublatanka jedenáct řadových alb a nyní přichází po jedenácti letech s novou deskou. Pro ni současná podoba kapely ve složení Maťo Ďurinda, Juraj Topor a Peter Schlosser připravila čtrnáct nových písní. U příležitosti této novinky a zároveň výročí 40 let tato trojice vyráží na první opravdové turné po České republice pod názvem „Dobrí priatelia“ a svým koncertem potěší i fanoušky v Prostějově.

Kromě slovenské rockové legendy vystoupí i host, kterým je známá česká kapela Argema. I ta v letošním roce oslavila své čtyřicáté výročí na hudební scéně. „V rámci turné se mají fanoušci opravdu na co těšit. Kapela i její host mají speciální playlisty, strhující show i speciální scénu, efekty a hlavě neopakovatelný hudební zážitek. Vždyť jde o první plnohodnotné turné v tak bohaté historii kapely a spojení prezentace nového alba s kulatým výročím. Tuto příležitost by si tak její fanoušci rozhodně neměli nechat ujít,“ prozradila manažerka pořádající agentury ZL production Tereza Severýnová.