Po čtvrteční burze škol ve Společenském domě si během pátku a soboty přišli na své všichni fanoušci dobré muziky. Páteční program přilákal spíše mladší publikum, velkým tahákem totiž byla oblíbená slovenská zpěvačka Sima. V sobotním programu se mohli návštěvníci zase těšit na pořádný odvaz, za nímž stála nejprve Gabriela V. G. společně s kapelou, následně slovenská hudební legenda kapela Desmod.

 

Páteční i sobotní koncert, to ve Společenském domě delší čas nebylo. Teď však o zážitky nebyla nouze. Hlavním hřebem pátečního večera byla slovenská popová hvězda Sima, která patří mezi nejoblíbenější mladé zpěvačky na česko-slovenské scéně. Především mladší publikum si užilo plnohodnotný večer, který pokračoval až do pozdních nočních hodin.

Už v sobotu ale „Kasko“ doslova „převléklo kabát“, večer v něm totiž patřil slovenské legendární kapele Desmod. Sedminásobní vítězové slovenského Slavíka ukázali, proč patří mezi nejžádanější kapelu ve své zemi. Společně s fanoušky si užili velmi krásný večer, v jehož průběhu zpívalo celé publikum. Před skvělou atmosférou se před hlavním programem ještě objevila i oblíbená zpěvačka z regionu Gabriela V.G. společně se svou kapelou.