Ve čtvrtek večer se Prostějov stal dalším městem v řadě, kam zavítala nejpopulárnější muzikálová koncertní show, která je v současnosti v této zemi k mání. V sále Společenského domu se tři zpěváci představili se svým programem Muzikály naruby.

 

Přední čeští zpěváci a muzikáloví herci Josef Vágner, Jan Kopečný a Petr Ryšavý zpívají hity nejen z tradičních muzikálů, jako jsou Bídníci, Kleopatra, Angelika, Tři mušketýři, ale také z českých hit-muzikálů. V programu tak zazněly rovněž ty největší hity Waldemara Matušky, Václava Neckáře, kapely Lucie, Janka Ledeckého, Karla Gotta, Michala Davida, Heleny Vondráčkové, Lucie Bílé a dalších českých zpěváků či skupin. „Koupil jsem si lístek a šel se podívat. Nevěděl jsem, co od těchto zpěváků čekat, dodnes jsem je neznal. Mám ale rád muzikály a tito tři pánové mě svým vystoupením nadchli,“ přiznal jeden z diváků střední generace. 

Vystoupení Josefa Vágnera, Jana Kopečného a Petra Ryšavého bylo navíc proloženo vtipnými historkami ze zákulisí divadla a české hudební scény. Zaplněné hlediště velkého sálu prostějovského kulturáku se velice dobře bavilo.