Sportovně relaxační centrum v Nezamyslicích ovládl Sportovní klub Víceměřice. Pro místní i přespolní zorganizoval komediální večer Na stojáka. „Je to první vlaštovka a po akci uvidíme, jestli v budoucnu nebudeme v podobných akcích pokračovat. Když se opravdu zadaří, plánovali bychom něco na podzim,“ svěřili se organizátoři z víceměřického spolku. A kdo si nechal sobotní stand up show Na stojáka ujít, udělal velkou chybu. Všichni se dobře bavili, padal vtip za vtipem a po pauze způsobené covidem tak Nezamyslice opět ožily. 

Do Nezamyslic přijela uplynulou sobotu v podvečer bavit trojice komiků známého televizního pořadu Na stojáka. Necelých dvě stě lístků se prodalo předem a další zájemci o ně se postupně řadili do fronty, takže se sál před devatenáctou hodinou utěšeně plnil. Panovala dobrá nálada a publikum se nemohlo dočkat, kdy vystoupí první stand up komik.

„Po dlouhé době jsme se bez roušek a rozestupů dostali zase mezi lidi, což je malý zázrak. Měli jsme to sem kousek, asi sto padesát metrů. Ale přijeli i přespolní přátelé z Víceměřic. Na stand upu jsme naživo poprvé, ale často se díváme na show v televizi. Moc se těšíme,“ prozradil Večerníku muž říkající se Baťa, který dorazil i s přáteli.

Publikum bavila Ester Kočičková, Adéla Elbel a Arnošt Frauenberg. Adéla Elbel, která účinkovala jako první, se oťukávala s publikem, mluvila o single životě a o mateřském plurálu „My jsme se právě pokakali,“ s úsměvem vtipkovala o maminkách s dětmi. Kočičková ladila s ukrajinskými barvami a bavila právě na téma, jak pomoci Ukrajině či jaké to je, když má žena tetování na intimních partiích. Jejich kolega Frauenberg se s diváky vrátil do doby covidové a na paškál si vzal covid a cigarety.

Všichni návštěvníci se za břicha popadali. „Moc jsem se bavil. Přijeli jsme s přítelkyní z Prostějova, jelikož máme rádi stand up show a Na stojáka často sledujeme v televizi. Nejvíc mě bavil Arnošt Frauenberg a přítelkyni paní Kočičková, byla to pecka,“ prozradil návštěvník Jirka.