Další tři turnajová klání absolvovali během uplynulých týdnů mládežničtí zápasníci TJ Sokol Čechovice. A jak je už jejich dobrým zvykem, znovu byli výsledkově úspěšní.

Nejprve se svěřenci trenéra Vojtěcha Szilvy zúčastnili Velikonočního turnaje volným stylem ve slovenském Trenčíně, kde vybojovali dvě prvenství Bruno Tomšík (přípravka A) a Lukáš Vávra (mladší žáci).

Následně se sedmička čechovických borců vypravila na akci řecko-římským stylem do Borohrádku. Jak tam dopadli? Adam Dvořák třetí (přípravka A, do 31 kilogramů), Damian Zeidler pátý (přípravka A, do 31 kg), Bruno Tomšík druhý (přípravka A, do 52 kg), Lukáš Vávra první (mladší žáci, do 47 kg), Martin Zatloukal první (mladší žáci, do 70 kg), Chris Marek Dostál sedmý (mladší žáci, do 52 kg) a Filip Kouřil pátý (starší žáci, do 75 kg).

Program zápasnických talentů Sokola uzavřela Velká cena Krnova v řecko-římském stylu. A na severu Moravy cinkly další dvě medaile – zlatá pro Matěje Vrbu (kadeti, do 92 kilogramů) a bronzová pro Lukáše Vávru (mladší žáci, do 47 kg).